РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000662587<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Верхівкер Я. Г. 
Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. для ВНЗ / Я. Г. Верхівкер, О. С. Бессараб, Т. І. Нікітчіна; ред.: Я. Г. Верхівкер; Одес. нац. акад. харч. технологій, Нац. ун-т харч. технологій. - Одеса : Освіта України, 2017. - 143 c. - Бібліогр.: с. 142-143 - укp.

Розкрито зміст поняття ''інжиніринг'', наведено його основні функції. Приділено увагу логіко-часовій взаємодії функцій інжинірингу. Наведено принципи системного підходу для його здійснення. Зауважено, що інжиніринг актуальний для сучасного бізнесу будь-якого рівня - від малого підприємництва до транснаціональних компаній (ТНК), оскільки він допомагає економити ресурси компанії, організувати, керувати й оптимізувати виробничу діяльність.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-55 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА815823 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського