Верхівкер Я. Г. Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі : навч. посіб. для ВНЗ / Я. Г. Верхівкер, О. С. Бессараб, Т. І. Нікітчіна; ред.: Я. Г. Верхівкер; Одес. нац. акад. харч. технологій, Нац. ун-т харч. технологій. - Одеса : Освіта України, 2017. - 143 c. - Бібліогр.: с. 142-143 - укp.Розкрито зміст поняття ''інжиніринг'', наведено його основні функції. Приділено увагу логіко-часовій взаємодії функцій інжинірингу. Наведено принципи системного підходу для його здійснення. Зауважено, що інжиніринг актуальний для сучасного бізнесу будь-якого рівня - від малого підприємництва до транснаціональних компаній (ТНК), оскільки він допомагає економити ресурси компанії, організувати, керувати й оптимізувати виробничу діяльність. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-55 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА815823 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|