РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000521508<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Луговська О. А. 
Застосування гуміарабіку для створення емульсій типу масло - вода у харчових продуктах / О. А. Луговська, В. М. Сидор, Т. І. Нікітчіна // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 3/10. - С. 54-57. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Визначено вплив фізико-хімічних властивостей гуміарабіку в процесі його використання у харчових продуктах. Досліджено зразки харчових емульсій з використанням різної кількості гуміарабіку, як стабілізатора (за сталої масляної фази) та зразки емульсій зі змінною масляною фазою та постійною кількістю стабілізатора. Оптимальний варіант співвідношення водного стабілізатора та масляної фази емульсії характеризується одержанням максимальної кількості часток емульсії розміром до 1 мікрона.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.9-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського