РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (11)
Журнали та продовжувані видання (3)
Автореферати дисертацій (2)
Наукова періодика України (48)
Пошуковий запит:
(<.>A=Косів Р$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
30
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Березовська Н. І.
Вплив азотного живлення на зброджування пивного сусла
. — 2006 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
2.
Косів Р
. Б.
Дріжджовий лізат як джерело біологічно активних речовин
. — 2006 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
3.
Зубченко В. С.
Інтенсифікація вирощування виробничих дріжджів при переробці зернової сировини на спирт
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Паляниця Л. Я.
Переробка пшениці до спирту з використанням композицій ферментних препаратів
. — 2007 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
5.
Паляниця Л. Я.
Протеолітичні ферментні препарати у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини
. — 2008 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
6.
Зубченко В. С.
Вплив температури на мікрофлору зерна при його переробці на спирт
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
7.
Косів Р
. Б.
Вплив чинників на анаеробну утилізацію відходів спиртового виробництва
. — 2009 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
8.
Гродзіцька О. С.
Роль целюлаз у біоконверсії жита до спирту
. — 2008 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
9.
Косів Р
. Б.
Розробка технології дріжджових лізатів у полі ультразвукових хвиль для інтесифікації біотехнологічних процесів
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.07. — К., 2002
10.
Косів Р
. Р.
Українські хоругви XVII - XVIII ст. (Основні типи. Історико-художні та іконографічні особливості)
: Автореф. дис. канд. мистецтвознав. : 17.00.06. — Л., 2002
11.
Косів Р
. Р.
Українські хоругви
. — К.: Оранта, 2009
12.
Швабюк О. В.
Вплив кавітації на дисперсність зернових помелів та динаміку бродіння сусла
. — 2010 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
13.
Піх З. Г.
Вплив ультразвукової кавітації на приготування та зброджування сусла зі спельти
. — 2011 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
14.
Швабюк О. В.
Спельта як альтернативна сировина для одержання спиртової бражки
. — 2011 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
15.
Паньків Н. О.
Кріопротектори дріжджових клітин
. — 2012 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
16.
Паляниця Л. Я.
Морфолого-цитологічні зміни клітин дріжджів за низьких температур
. — 2012 //
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
.
17.
Паньків Н. О.
Вплив електрохімічно активованої води на ферментативну активність спиртових дріжджів
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2013. - № 3/6.
18.
Паляниця Л. Я.
Гідроферментативне оброблення спельти
//
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
. - 2013. - № 761.
19.
Косів Р
. В.
Вплив природи розчинників на реакцію епоксидування олефінів
//
Доп. НАН України
. - 1999. - № 5.
20.
Паляниця Л. Я.
Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур
//
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
. - 2014. - № 787.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського