РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)Журнали та продовжувані видання (3)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (48)
Пошуковий запит: (<.>A=Косів Р$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Березовська Н. І. Вплив азотного живлення на зброджування пивного сусла. — 2006 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
2.

Косів Р. Б. Дріжджовий лізат як джерело біологічно активних речовин. — 2006 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
3.

Зубченко В. С. Інтенсифікація вирощування виробничих дріжджів при переробці зернової сировини на спирт. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Паляниця Л. Я. Переробка пшениці до спирту з використанням композицій ферментних препаратів. — 2007 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
5.

Паляниця Л. Я. Протеолітичні ферментні препарати у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини. — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
6.

Зубченко В. С. Вплив температури на мікрофлору зерна при його переробці на спирт. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Косів Р. Б. Вплив чинників на анаеробну утилізацію відходів спиртового виробництва. — 2009 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
8.

Гродзіцька О. С. Роль целюлаз у біоконверсії жита до спирту. — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
9.

Косів Р. Б. Розробка технології дріжджових лізатів у полі ультразвукових хвиль для інтесифікації біотехнологічних процесів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.07. — К., 2002
10.

Косів Р. Р. Українські хоругви XVII - XVIII ст. (Основні типи. Історико-художні та іконографічні особливості) : Автореф. дис. канд. мистецтвознав. : 17.00.06. — Л., 2002
11.

Косів Р. Р. Українські хоругви. — К.: Оранта, 2009
12.

Швабюк О. В. Вплив кавітації на дисперсність зернових помелів та динаміку бродіння сусла. — 2010 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
13.

Піх З. Г. Вплив ультразвукової кавітації на приготування та зброджування сусла зі спельти. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Швабюк О. В. Спельта як альтернативна сировина для одержання спиртової бражки. — 2011 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
15.

Паньків Н. О. Кріопротектори дріжджових клітин. — 2012 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
16.

Паляниця Л. Я. Морфолого-цитологічні зміни клітин дріжджів за низьких температур. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
17.

Паньків Н. О. Вплив електрохімічно активованої води на ферментативну активність спиртових дріжджів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 3/6.
18.

Паляниця Л. Я. Гідроферментативне оброблення спельти // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2013. - № 761.
19.

Косів Р. В. Вплив природи розчинників на реакцію епоксидування олефінів // Доп. НАН України. - 1999. - № 5.
20.

Паляниця Л. Я. Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2014. - № 787.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського