Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000201716<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Зубченко В. С. Вплив температури на мікрофлору зерна при його переробці на спирт / В. С. Зубченко, Р. Б. Косів, Л. В. Ткаченко, М. І. Грушицький // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 24. - С. 31-33. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Досліджено вплив температури на мікрофлору зернової сировини. Залежно від видового складу мікроорганізмів у зерновій масі визначено оптимальні значення температури та тривалості для знешкодження мікрофлори зерна кукурудзи у процесі переробки її в етиловий спирт. Індекс рубрикатора НБУВ: Л872-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|