РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000201716<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Зубченко В. С. 
Вплив температури на мікрофлору зерна при його переробці на спирт / В. С. Зубченко, Р. Б. Косів, Л. В. Ткаченко, М. І. Грушицький // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 24. - С. 31-33. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Досліджено вплив температури на мікрофлору зернової сировини. Залежно від видового складу мікроорганізмів у зерновій масі визначено оптимальні значення температури та тривалості для знешкодження мікрофлори зерна кукурудзи у процесі переробки її в етиловий спирт.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л872-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського