Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000730908<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Слободнюк Р. Є. Аналітична хімія та аналіз харчової продукції : навч. посіб. / Р. Є. Слободнюк, А. Б. Горальчук; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Київ : Кондор, 2018. - 334 c. - Бібліогр.: с. 334 - укp.Розглянуто теоретичні основи аналітичної хімії, якісного хімічного аналізу та найважливіші методи кількісного і фізико-хімічного аналізу. Подано інформацію про електричну дисоціацію, гідроліз солей, утворення та розчинення осадів. Наведено загальну характеристику та номенклатуру комплексних сполук. Висвітлено сутність окисно-відновних реакцій. Охарактеризовано методи хімічного та фізико-хімічного аналізу продуктів харчування. Наведено приклади розв'язування задач на визначення показників якості кулінарної продукції. Індекс рубрикатора НБУВ: Г4 я73 + Л80-1с я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА820610 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|