РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000730908<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Слободнюк Р. Є. 
Аналітична хімія та аналіз харчової продукції : навч. посіб. / Р. Є. Слободнюк, А. Б. Горальчук; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Київ : Кондор, 2018. - 334 c. - Бібліогр.: с. 334 - укp.

Розглянуто теоретичні основи аналітичної хімії, якісного хімічного аналізу та найважливіші методи кількісного і фізико-хімічного аналізу. Подано інформацію про електричну дисоціацію, гідроліз солей, утворення та розчинення осадів. Наведено загальну характеристику та номенклатуру комплексних сполук. Висвітлено сутність окисно-відновних реакцій. Охарактеризовано методи хімічного та фізико-хімічного аналізу продуктів харчування. Наведено приклади розв'язування задач на визначення показників якості кулінарної продукції.


Індекс рубрикатора НБУВ: Г4 я73 + Л80-1с я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА820610 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського