РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000305933<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пивоваров П. П. 
Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. / П. П. Пивоваров, А. Б. Горальчук, Є. П. Пивоваров, Т. В. Трощий, О. Ю. Рябець, Н. Г. Гринченко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 362 c. - Бібліогр.: 38 назв. - укp.

Висвітлено основні закономірності побудови технологічних процесів (ТП) виробництва харчових продуктів (ХП) у контексті їх вдосконалення, управління якістю, повного та комплексного використання сировини. Наведено класифікації та характеристики дисперсних систем ХП і харчових мас, білків, вуглеводів, жирів, води, вітамінів, мінеральних речовин, бродильних мікроорганізмів, розкрито їх значення в ТП виробництва ХП. Визначено вплив крохмалю на забезпечення якості кулінарної продукції. Увагу приділено питанням використання барвників, ароматизаторів і смакових домішок у харчовій промисловості.

Освещены основные закономерности построения технологических процессов (ТП) производства пищевых продуктов (ПП) в контексте их усовершенствования, управления качеством, полного и комплексного использования сырья. Приведены классификации и характеристики дисперсных систем ПП и пищевых масс, белков, углеводов, жиров, воды, витаминов, минеральных веществ, бродильных микроорганизмов, раскрыто их значение в ТП производства ПП. Определено влияние крахмала на обеспечение качества кулинарной продукции. Внимание уделено вопросам использования красителей, ароматизаторов и вкусовых примесей в пищевой промышленности.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л80я73-1

Шифр НБУВ: ВА733192 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського