Щербакова Н. С. Степень разрушения антибиотика тилозина в органах и тканях птицы при инактивации его методом проваривания / Н. С. Щербакова // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2007. - № 1. - С. 162-163. - Библиогр.: 3 назв. - рус.
Викладено дані про ступінь інактивації залишкових кількостей тилозину в продуктах забою курей через 1 годину після одноразового введення антибіотика з водою перорально, а також після проварки м'яса та заморозки.
Шифр НБУВ: Ж69944Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"