Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000207896<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Оболкіна В. І. Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2008. - № 25, ч. 1. - С. 78-81. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Для створення певних структур цукеркових мас використано комплексні суміші гідроколоїдів. Визначено технологічні властивості окремих гідроколоїдів і сумішей: желатин - к-карагінан, желатин - LM пектин. Індекс рубрикатора НБУВ: Л863
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|