РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Наукова періодика України (22)
Пошуковий запит:
(<.>A=Pavlyuk R$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Представлено документи
з 1 до 9
1.
Pavlyuk
R.
Influence of the processes of steam-thermal cryogenic treatment and mechanolysis on biopolymers and biologically active substances in the course of obtaining health promoting nanoproducts
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2017. - № 6/11.
2.
Pavlyuk
R.
The study of bas complex in chlorophyll-containing vegetables and development of health-improving nanoproducts by a deep processing method
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 2/11.
3.
Pavlyuk
R.
Studying the complex of biologically active substances in spicy vegetables and designing the nanotechnologies for cryosupplements and nanoproducts with health benefits
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 4/11.
4.
Pavlyuk
R.
Development of the nanotechnology for wellness products "NatureSuperFood" - fruit and vegetable ice-cream sorbets with a record content of biologically active substances
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 6/11.
5.
Pavlyuk
R.
Development of nanotechnologies for curd dessеrts and fruit and vegetable cryo-additives for their preparation as bas enrichers, structure-forming agents, and colorants
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 3/11.
6.
Pavlyuk
R.
Investigation of cryomechanochemistry processes in the development of nanotechnologies of supplements prepared from chlorofill containing vegetables and discovery of hidden chlorophyll forms
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 6/11.
7.
Pavlyuk
R.
Development of nanotechnology for processing chickpeas into protein plant supplements and their use to obtain a new generation of confectionery
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 6/11.
8.
Pavlyuk
R.
Devising nanotechnology for vegetable cryofrozen enrichers with biocomponents and the natural protein healthy snacks containing them
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2021. - № 2/11.
9.
Ozymok Y. I.
Calculation of optimal parameters of the foundation for woodworking machines with large dynamic loads
//
Опір матеріалів і теорія споруд
: наук.-техн. зб. - 2022. - Вип. 109.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського