РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Наукова періодика України (22)
Пошуковий запит: (<.>A=Pavlyuk R$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Pavlyuk R. Influence of the processes of steam-thermal cryogenic treatment and mechanolysis on biopolymers and biologically active substances in the course of obtaining health promoting nanoproducts // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 6/11.
2.

Pavlyuk R. The study of bas complex in chlorophyll-containing vegetables and development of health-improving nanoproducts by a deep processing method // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 2/11.
3.

Pavlyuk R. Studying the complex of biologically active substances in spicy vegetables and designing the nanotechnologies for cryosupplements and nanoproducts with health benefits // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 4/11.
4.

Pavlyuk R. Development of the nanotechnology for wellness products "NatureSuperFood" - fruit and vegetable ice-cream sorbets with a record content of biologically active substances // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 6/11.
5.

Pavlyuk R. Development of nanotechnologies for curd dessеrts and fruit and vegetable cryo-additives for their preparation as bas enrichers, structure-forming agents, and colorants // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 3/11.
6.

Pavlyuk R. Investigation of cryomechanochemistry processes in the development of nanotechnologies of supplements prepared from chlorofill containing vegetables and discovery of hidden chlorophyll forms // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 6/11.
7.

Pavlyuk R. Development of nanotechnology for processing chickpeas into protein plant supplements and their use to obtain a new generation of confectionery // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 6/11.
8.

Pavlyuk R. Devising nanotechnology for vegetable cryofrozen enrichers with biocomponents and the natural protein healthy snacks containing them // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2021. - № 2/11.
9.

Ozymok Y. I. Calculation of optimal parameters of the foundation for woodworking machines with large dynamic loads // Опір матеріалів і теорія споруд : наук.-техн. зб. - 2022. - Вип. 109.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського