РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (68)Автореферати дисертацій (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 111
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив ядра насіння соняшнику на фізичні властивості пісочного печива. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Штефан Є. В. Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками. — 2005 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
3.

Черно Н. К. Вівсяне печиво з додаванням хітин-протеїнового комплексу. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Оболкіна В. І. Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Кондратова И. И. Разработка технологии изготовления печенья с изомальтом. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Яременко О. М. Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Полякова А. В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста : автореф. дис... канд. техн. наук. — Донецьк, 2008
8.

Павлишин М. Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2000
9.

Горяйнова Ю. А. Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003
10.

Лебединець В. Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2005
11.

Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000
12.

Собко А. Б. Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2009
13.

Шидакова-Каменюка О. Г. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
14.

Залевська Н. О. Удосконалення технології здобного печива з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
15.

Козак В. М. Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис... канд. тех. наук : 05.18.01. — О., 2009
16.

Жидецька І. В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2009
17.

Сирохман І. В. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2010
18.

Марцин Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010
19.

Давидович О. Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2010
20.

Дорохович В. В. Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційно-пастоподібної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структури. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського