РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (200)Журнали та продовжувані видання (33)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р351.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Cizmarova M.  Analysis of selected wine types focused on their antioxidant capacity and activity. — 2008 // Вісн. стоматології.
2.

Hasret Ayyildiz Civan Impact of compliance to a gluten-free diet on vitamin and trace element deficiencies in celiac patients // Міжнар. ендокринол. журн.. - 2020. - 16, № 4.
3.

Kozyrovska N. O. Kombucha microbiome as a probiotic: a view from the perspective of post-genomics and synthetic ecology // Biopolymers and Cell. - 2012. - 28, № 2.
4.

Bogdan N. S. Methodology of creating an encapsulated dosage form with bee products. Rep. II // Вісн. фармації. - 2014. - № 2.
5.

Грицко Р. Ю. Імунокоригувальний молочний бактеріально-дріжджовий напій з високим вмістом нуклеїнових кислот для клінічного застосування у практиці сімейного лікаря // Сімейна медицина. - 2016. - № 1.
6.

Богданов Н. Н. Аксиоматика и проблематика Эноанта, других природных и физиотерапевтических факторов : монография. — Донецк: Каштан, 2006
7.
Апітерапія: погляд у майбутнє : Матеріали II з'їзду апітерапевтів України, 31 жовт. - 1 листоп. 2002 р., м.Харків. — Х.: Золоті сторінки, 2002
8.

Курта С. А. Біополімерні наноструктурні композиції на основі карамелізованого меду // Фізика і хімія твердого тіла. - 2019. - 20, № 4.
9.

Курта С. А. Біополімерні наноструктурні композиції на основі карамелізованого меду // Фізика і хімія твердого тіла. - 2019. - 20, № 4.
10.

Дудов І. О. Бджолине обніжжя квіткового пилку: біохімічні ефекти в системі еритрону та створення біомедичних препаратів : Дис...канд. біол. наук: 03.00.23. — К., 1995
11.

Дудов І. О. Бджолине обніжжя квіткового пилку: біохімічні ефекти в системі еритрону та створення біомедичних препаратів : Дис...канд. біол. наук: 03.00.23. — К., 1995
12.
Бджолопродукти в народній медицині : Бібліогр. покажч. — Черкаси, 2004
13.
Биологически активные природные соединения винограда: перспективы производства и применения в медицине и питании : Материалы междунар. науч.-практ. конф.: Прил. к науч.-практ. дискусс.-аналит. сб. "Вопр. развития Крыма". — Симф.: Сонат, 2001
14.

Тихонов О. І. Вивчення фізико-хімічних властивостей меду ліофілізованого. — 2007 // Вісн. фармації.
15.

Куваев А. С. Влияние орального геля, содержащего аргинин, на биохимические маркеры воспаления и антиоксидантной защиты в сыворотке крови крыс, получавших высокожировой рацион на фоне дисбиоза // Вісн. стоматології. - 2015. - № 4.
16.

Філь В. М. Вплив оздоровлювального напою "Трускавецька кришталева з алое" на фізіолого-біохімічний статус організму : автореф. дис... канд. біол. наук : 03.00.13. — К., 2008
17.

Дацюк У. В. Вплив поліфенольного комплексу з виноградного вина на активність антиоксидантних ензимів у щурів за низьких доз рентгенівського випромінювання // Biotechnologia Acta. - 2014. - 7, № 2.
18.

Сабадашка М. В. Вплив препарату поліфенольного комплексу з червоного виноградного вина на показники системи L-аргінін/NO у крові щурів за малих доз іонізуючого опромінення // Ukr. Biochem. J.. - 2014. - 86, № 1.
19.

Чернюшок О. А. Вплив сироватки молочної, що підлягала дії електроіскрових розрядів, на гомеостаз організму та працездатність білих щурів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
20.

Сабадашка М. В. Дія концентрату поліфенольного комплексу з виноградного вина за радіоіндукованого оксидативно-нітративного стресу : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04. — Львів, 2014
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського