РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (36)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123 я73<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ципріян В. І. Гігієна харчування з основами нутриціології : Підруч. для студ. вищ. навч. мед. закл. ІІІ - ІV рівнів акредитації, лікарів-інтернів і курсантів ін-ту удосконалення лікарів. — К.: Здоров'я, 1999
2.

Смоляр В. І. Фізіологія та гігієна харчування : Підруч. для студ. — К.: Здоров'я, 2000
3.

Корзун Гігієна харчування : Підруч. — К.: КНТЕУ, 2003
4.

Плахтій П. Д. Мікроорганізми, харчування і здоров'я людини : Навч. посіб. — Кам'янець-Поділ.: ПП Буйницький О.А., 2006
5.

Нелепа А. Є. Основи фізіології та гігієни харчування : навч. посіб. — Донецьк, 2008
6.

Павлоцька Л. Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посіб. — Суми: Унів. кн., 2007
7.

Власенко Т. В. Основи харчування. Теорія та практика застосування. — Житомир: Рута, 2010
8.

Власенко В. В. Фізіологія та гігієна харчування : навч. посіб. — Вінниця: Меркьюрі-Поділля, 2012
9.

Грибан Г. П. Безпека життєдіяльності у фізичній культурі і спорті : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — Житомир: Рута, 2012
10.

Георгиянц В. А. Фармацевтическая броматология : учеб. пособие для студентов ВУЗ. — Харьков: НФаУ, 2014
11.

Черевко О. І. Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Суми: Унів. кн., 2014
12.

Андріюк Л. Вибрані питання нутріціології : навч. посіб. — Львів: Коло, 2015
13.

Ботштейн Б. Б. Культура харчування : навч. посіб. — Харків: ХДУХТ, 2015
14.
Теоретичні та практичні аспекти нутриціології : навч. посіб. — Львів: Посвіт, 2016
15.

Подригало Л. В. Нутрициология : учеб. пособие. — Харьков: ХНУ им. В.Н. Каразина, 2015
16.
Нутрициология : учеб. пособие. — 2-е изд. — Харьков: ХНУ им. В. Н. Каразина, 2017
17.
Оздоровче харчування : навч. посіб. — Київ: КНТЕУ, 2019
18.

Гончаренко М. С. Культура валеологічного харчування : навч. посіб. — Харків: Бровін О. В., 2021
19.

Хаєцький Г. С. Екотрофологія. Екологія безпечного харчування : навч. посіб. — Вінниця: ТВОРИ, 2020
20.
Загальні питання. — Тернопіль, 2021
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського