РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (9)
Пошуковий запит:
(<.>U=П817.21<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
12
Представлено документи
з 1 до 12
1.
Коваль І. В.
Моніторинг післязабійної діагностики тварин, хворих на паразитарні захворювання, які надійшли на Полтавський м'ясокомбінат у період із 2004 по 2006 рр.
. — 2007 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
2.
Передера Ж. О.
Вплив фасціoльозної інвазії на активність трансаміназ та мікробне обсіменіння продуктів забою великої рогатої худоби
. — 2008 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
3.
Загребельний В. О.
Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини
: монографія. — К.: Компринт, 2012
4.
Маньковський А. Я.
Реалізація та переробка забійних тварин
: монографія. — К.: Інтерконтиненталь-Україна, 2013
5.
Загребельний В. О.
Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини
: автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — К., 2012
6.
Родіонова К. О.
Контроль мікробіологічної безпеки (Campylobacter Spp.) тушок птиці в процесі їх переробки
//
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
. - 2017. - № 3.
7.
Кирик Д. Л.
Молекулярно-генетичний контроль контамінації продуктів птахівництва бактеріями роду Campylobacter
//
Лікар. справа
. - 2017. - № 3/4.
8.
Богатко Н. М.
Токсико-біологічна оцінка м'яса забійних тварин за умови оброблення мийно-дезінфікуючими засобами при виробництві та обігу
//
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
. - 2019. - № 4.
9.
Єфімова О. М.
Науково-експериментальне обгрунтування методу визначення STEC для ветеринарно-санітарного контролю яловичини
: автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — Київ, 2016
10.
Головко Н. П.
Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою курчат-бройлерів за збагачення раціону цитратом наномолібдену та кормовою добавкою Пробікс
: автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — Київ, 2016
11.
Богатко Н. М.
Токсико-біологічна оцінка м'яса забійних тварин за умови оброблення мийно-дезінфікуючими засобами при виробництві та обігу
//
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
. - 2019. - № 4.
12.
Родіонова К. О.
Санітарно-гігієнічна оцінка та дезінфекція об'єктів ветеринарного нагляду на м'ясопереробних підприємствах
: автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.06. — Харків, 2018
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського