РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (112)Автореферати дисертацій (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л994$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Васюкова Г. Т. Підвищення якості комбінованих білкових продуктів. — 2-е вид., переробл. та допов. — Донецьк, 2001
2.

Пешук Л. В. Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Кіптела Л. В. Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 2005
4.

Гринченко О. О. Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Х., 2005
5.

Фалько О. Л. Обгрунтування параметрів та розробка машини відділення заморожених пельменів і вареників від борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2003
6.

Юрченко С. Л. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1999
7.

Стрижак С. Г. Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003
8.

Подворчан Д. Є. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
9.

М'ячикова Н. І. Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
10.

Золотухіна І. В. Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
11.

Пестіна Г. О. Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2009
12.

Вітер Ю. А. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2005
13.

Павлюк Р. Ю. Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами : монографія. — Х., 2010 - (Нове в технології перероб. плодів).
14.

Лисюк Г. М. Використання харчових гідроколоїдів у технології млинчикового напівфабрикату : монографія. — Х., 2009
15.

Гринченко О. О. Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою : монографія. — Х., 2010
16.

Федотова Н. А. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2011
17.

Никифоров Р. П. Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2009
18.

Пивоварова О. П. Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2009
19.

Пак А. В. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2010
20.

Роглєв Й. Й. Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського