РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (85)Автореферати дисертацій (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 44
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Душенок Д. К. Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
2.

Shireen Akther Comparative studies on the quality of sandesh from cow milk chhana with soy-milk chhana addition // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 3.
3.

Антонюк І. Технологія десерту "Оксамит" з покращеним нутрієнтним складом // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 1.
4.

Грек О. В. Технологія білково-ягідних згустків з молочної сировини // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
5.

Корзун В. Н. Технологія десертів спрямованої функціональної дії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
6.

Корзун В. Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищеним вмістом мікроелементів // Товари і ринки. - 2013. - № 1.
7.

Kalugina I. The nutritional value of desserts with the addition of Gooseberry family raw materials from the Northern Black Sea Region // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 3.
8.

Медведєва А. О. Інноваційна технологія десертів сорбет з використанням рідкого азоту // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
9.

Tsykhanovska I. Forming the structure of whipped desserts when introducing the food additive "Magnetofood" to their formulation // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 2/11.
10.

Степанова Т. М. Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2017
11.

Камбулова Ю. В. Формування мікроструктури емульсійно-пінної структури кремів із збитих вершків пониженої жирності з лактулозою // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 1.
12.

Голінська Я. А. Розробка технології овочевих десертів на основі білих коренів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Одеса, 2019
13.

Блощинська О. О. Удосконалення технології безглютенових фонданів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2019
14.

Антонюк І. Технологія шербетів з підвищеним вмістом йоду та селену // Товари і ринки. - 2020. - № 1.
15.

Медведєва А. О. Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
16.

Samilyk M. The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 3/11.
17.

Медведєва А. О. Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
18.

Свідло К. Технологія десертів геродієтичного призначення // Товари і ринки. - 2013. - № 2.
19.

Шешеня С. К. Способи збагачення біологічно активними речовинами овочевих компотів і нектарів. — 2010 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
20.

Мостова Л. М. Технологія десертної продукції емульсійного типу з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського