РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (85)
Автореферати дисертацій (6)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л991.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
44
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Душенок Д. К.
Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2016. - Вип. 179.
2.
Shireen Akther
Comparative studies on the quality of sandesh from cow milk chhana with soy-milk chhana addition
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 3.
3.
Антонюк І.
Технологія десерту "Оксамит" з покращеним нутрієнтним складом
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2019. - № 1.
4.
Грек О. В.
Технологія білково-ягідних згустків з молочної сировини
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
5.
Корзун В. Н.
Технологія десертів спрямованої функціональної дії
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 1.
6.
Корзун В.
Технологія фруктово-ягідних десертів із підвищеним вмістом мікроелементів
//
Товари і ринки
. - 2013. - № 1.
7.
Kalugina I.
The nutritional value of desserts with the addition of Gooseberry family raw materials from the Northern Black Sea Region
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 3.
8.
Медведєва А. О.
Інноваційна технологія десертів сорбет з використанням рідкого азоту
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
9.
Tsykhanovska I.
Forming the structure of whipped desserts when introducing the food additive "Magnetofood" to their formulation
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 2/11.
10.
Степанова Т. М.
Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючих
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2017
11.
Камбулова Ю. В.
Формування мікроструктури емульсійно-пінної структури кремів із збитих вершків пониженої жирності з лактулозою
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 1.
12.
Голінська Я. А.
Розробка технології овочевих десертів на основі білих коренів
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Одеса, 2019
13.
Блощинська О. О.
Удосконалення технології безглютенових фонданів
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Київ, 2019
14.
Антонюк І.
Технологія шербетів з підвищеним вмістом йоду та селену
//
Товари і ринки
. - 2020. - № 1.
15.
Медведєва А. О.
Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2019. - Вип. 207.
16.
Samilyk M.
The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2020. - № 3/11.
17.
Медведєва А. О.
Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2019. - Вип. 207.
18.
Свідло К.
Технологія десертів геродієтичного призначення
//
Товари і ринки
. - 2013. - № 2.
19.
Шешеня С. К.
Способи збагачення біологічно активними речовинами овочевих компотів і нектарів
. — 2010 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
20.
Мостова Л. М.
Технологія десертної продукції емульсійного типу з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського