РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (31)Автореферати дисертацій (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Чоні І. В. Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах : монографія. — Полтава: РВВ ПУСКУ, 2008
2.

Крилова Л. В. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2003
3.

Колеснікова М. Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2002
4.

Шевченко О. В. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2002
5.

Чоні І. В. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2007
6.

Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2008
7.

Положишникова Л. О. Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2010
8.

Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : монографія. — Х., 2010
9.

Корзун В.  Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань. — 2012 // Товари і ринки.
10.

Лявинець Г. М. Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності // Наука та інновації. - 2013. - № 6.
11.

Антоненко А. Якість та безпечність соусів підвищеної харчової цінності // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
12.

Тележенко Л. Технологія горіхових соусів зі збалансованим жирнокислотним складом // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
13.

Жмудь А. В. Розробка технології соусів-дресингів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — О., 2012
14.

Бакіров М. П. огли Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2014
15.

Малюк Л. П. Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2014
16.

Мельников К. О. Розробка технології солодких соусів підвищеної харчової цінності // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
17.

Силка І. М. Збагачення соусів біологічно активними речовинами - запорука високої харчової цінності основної страви // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
18.

Колісниченко Т. О. Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінності // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
19.

Лаленко Т. В. Використання нетрадиційної сировини у технології приготування молочного соусу // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
20.

Кравченко М. Ф. Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошків // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського