РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000707158<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Лаленко Т. В. 
Використання нетрадиційної сировини у технології приготування молочного соусу / Т. В. Лаленко, В. О. Бахмач, Т. В. Зінченко, І. Л. Корецька, Г. М. Бандуренко // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22. - С. 16-22. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.

Проаналізовано сучасний стан харчування населення України та запропоновано використання нової рослинної білковмісної сировини щавнату і сироватки мо лочної для корегування білкового дефіциту. На базі модельних зразків соусів проведені фізико-хімічні, реологічні, органолептичні дослідження соусів з білковмісною сировиною, визначено оптимальну кількість внесення щавнату до рецептури соусу, а також розраховано біологічну та енергетичну цінність.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3 + Л959

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського