Лаленко Т. В. Використання нетрадиційної сировини у технології приготування молочного соусу / Т. В. Лаленко, В. О. Бахмач, Т. В. Зінченко, І. Л. Корецька, Г. М. Бандуренко // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22. - С. 16-22. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Проаналізовано сучасний стан харчування населення України та запропоновано використання нової рослинної білковмісної сировини щавнату і сироватки мо лочної для корегування білкового дефіциту. На базі модельних зразків соусів проведені фізико-хімічні, реологічні, органолептичні дослідження соусів з білковмісною сировиною, визначено оптимальну кількість внесення щавнату до рецептури соусу, а також розраховано біологічну та енергетичну цінність. Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3 + Л959
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|