РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000109919<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Чоні І. В. 
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах : монографія / І. В. Чоні; Укоопспілка, Полтав. ун-т спожив. коопер. України, каф. технології та організації ресторан. госп-ва. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 117 c. - Бібліогр.: с. 100-117. - укp.

Проаналізовано сучасні технології харчової продукції з емульсійною структурою, висвітлено перспективи використанням у її складі круп'яного борошна злакових. Наведено результати дослідження міграції токсичних елементів і радіонуклідів у різних фракціях вівсяного та перлового борошна. Обгрунтовано рецептурний склад і технологічну схему виробництва соусів емульсійного типу з борошном злакових, розглянуто їх структурно-механічні властивості. Описано молекулярно-масовий склад полісахаридів борошна злакових. Розглянуто методику електронно-мікроскопічних досліджень структурно-композиційної системи соусів на емульсійній основі з використанням борошна злакових. Запропоновано технологію похідних соусів на основі соусів емульсійного типу. Наведено математичні методи моделювання технологічного процесу, визначено режими та терміни зберігання соусів емульсійного типу основних і похідних.

Проанализированы современные технологии пищевой продукции с эмульсионной структурой, освещены перспективы использования в ее составе крупяной муки злаковых. Приведены результаты исследования миграции токсических элементов и радионуклидов в разных фракциях овсяной и перловой муки. Обоснованы рецептурный состав и технологическая схема производства соусов эмульсионного типа с мукой злаковых, рассмотрены их структурно-механические свойства. Описан молекулярно-массовый состав полисахаридов муки злаковых. Рассмотрена методика электронно-микроскопических исследований структурно-композиционной системы соусов на эмульсионной основе с использованием муки злаковых. Приведена технология производных соусов на основе соусов эмульсионного типа. Даны математические методы моделирования технологического процесса, определены режимы и сроки хранения соусов эмульсионного типа основных и производных.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА706423 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського