РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я73-1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Архіпов В. В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посібник. — К.: Інкос: Центр навч. л-ри, 2007
2.

Топольник В. Г. Управління якістю продукції ресторанного господарства : навч. посіб. — Донецьк, 2007
3.

Власенко К. Застосування електронного підручника при викладанні дисциплін харчового профілю // Вища освіта України. - 2008. - № 4.
4.
Технологія продукції в закладах ресторанного господарства : підруч. для студентів ВНЗ. — Київ: НУХТ, 2013
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського