Пошуковий запит: (<.>U=Л961.91$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Метльов С. Г. Апаратурно-технологічні схеми виробництва пектиновмісних порошків. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
2. |
Науменко К. А. Визначення сорбційної ємності адсорбентів із застосуванням газової хроматографії // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 1/10.
|
3. |
Нєміріч О. В. Дослідження відновлюючої та емульгуючої здатностей овочевих і фруктових порошків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 3/10.
|
4. |
Подковко О. А. Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
|
5. |
Побережець І. І. Зв'язок між фізичними параметрами березового соку. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. |
Немирич А. В. Исследование цвета растительных порошков с использованием компьютерной цветометрии // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
|
7. |
Гунько С. М. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.17.18. — К., 2002
|
8. |
Москалюк І. В. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2003
|
9. |
Пур Давар Ростамі Концентрування соків у вакуумному мікрохвильовому апараті // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
|
10. |
Фролова Н. Е. Мікролабораторна установка дослідження ароматичної складової соків та екстрактів з рослинної сировини. — 2011 // Наука та інновації.
|
11. |
Галкіна С. М. Морква - джерело каротину при створенні імуномоделювальних продуктів. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
12. |
Маяк В. І. Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 2010
|
13. |
Змєєва І. М. Обгрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2014. — 20, [1]: a-рис.
|
14. |
Поліщук Г. Є. Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
15. |
Науменко К. А. Підбір і оцінка адсорбентів для уловлювання ароматичних речовин під час концентрування соків та екстрактів. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
16. |
Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05. — К., 1994
|
17. |
Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05. — К., 1994
|
18. |
Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05. — К., 1994
|
19. |
Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05. — К., 1994
|
20. |
Белоконь Т. И. Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 1995
|
| |