РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (47)Автореферати дисертацій (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.91$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Метльов С. Г. Апаратурно-технологічні схеми виробництва пектиновмісних порошків. — 2011 // Харч. пром-сть.
2.

Науменко К. А. Визначення сорбційної ємності адсорбентів із застосуванням газової хроматографії // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 1/10.
3.

Нєміріч О. В. Дослідження відновлюючої та емульгуючої здатностей овочевих і фруктових порошків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 3/10.
4.

Подковко О. А. Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
5.

Побережець І. І. Зв'язок між фізичними параметрами березового соку. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Немирич А. В. Исследование цвета растительных порошков с использованием компьютерной цветометрии // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
7.

Гунько С. М. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.17.18. — К., 2002
8.

Москалюк І. В. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2003
9.

Пур Давар Ростамі Концентрування соків у вакуумному мікрохвильовому апараті // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
10.

Фролова Н. Е. Мікролабораторна установка дослідження ароматичної складової соків та екстрактів з рослинної сировини. — 2011 // Наука та інновації.
11.

Галкіна С. М. Морква - джерело каротину при створенні імуномоделювальних продуктів. — 2004 // Харч. пром-сть.
12.

Маяк В. І. Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 2010
13.

Змєєва І. М. Обгрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2014. — 20, [1]: a-рис.
14.

Поліщук Г. Є. Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Науменко К. А. Підбір і оцінка адсорбентів для уловлювання ароматичних речовин під час концентрування соків та екстрактів. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05. — К., 1994
17.

Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05. — К., 1994
18.

Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05. — К., 1994
19.

Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05. — К., 1994
20.

Белоконь Т. И. Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 1995
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського