РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (177)
Автореферати дисертацій (22)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л961.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
151
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Снежкин Ю. Ф.
Энергосбережение при комплексной переработке растительного сырья
. — 1999 //
Пром. теплотехника
.
2.
Наукові записки Національного університету "Києво-Могилянська академія"
. — К., 2003. — 47 с. - (Хім. науки і технології; Т. 21).
3.
Домарецький В. А.
Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини
: Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова кн., 2005
4.
Глоба О. В.
Тепловіддача в процесах концентрування низхідних плівок яблучного соку у вертикальних трубах
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Чук В. В.
Оброблення яблучної сировини в імпульсному електричному полі
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
6.
Галкіна С. М.
Морква - джерело каротину при створенні імуномоделювальних продуктів
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
7.
Побережець І. І.
Контроль якості яблучних соків за їхніми фізичними властивостями
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Жеплінська М. М.
Дія ультразвукової кавітації та НВЧ випромінювання на мікроорганізми морквяного соку
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
9.
Глоба О. В.
Втрати тиску в процесі випаровування плівок яблучного соку
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
10.
Романовський І. Я.
Визначення сухих речовин у рослинних соках оптико-акустичним методом
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
11.
Куянов Ю. Ю.
Діелектричні властивості яблучних вичавок при тепловій обробці їх НВЧ-опромінюванням
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
12.
Матко С. В.
Дослідження адсорбції колоїдних речовин яблучного соку палигорськітом
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
13.
Матко С. В.
Дослідження адсорбції пектинових речовин яблучного соку природними мінералами
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
14.
Кудрик М. А.
Дослідження хімічного складу та харчових цінностей соків із м'якоттю, одержаних із кісточкових фруктів
. — 2006 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
15.
Побережець І. І.
Зв'язок між фізичними параметрами березового соку
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
16.
Глоба О. В.
Теплоперенесення в плівках яблучного соку
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
17.
Нога И. В.
Термодинамика воздействия высокого давления и температуры на микроорганизмы и витамины
. — 2006 //
Физика и техника высоких давлений
.
18.
Тележенко Л. Н.
Сохранение фенольных соединений при переработке растительного сырья
. — 2008 //
Вісн. стоматології
.
19.
Адоньєв Є. О.
Електроакустичний метод експрес-контролю вмісту сухих речовин в плодових соках при первинній переробці плодів та ягід
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.20.02. — К., 1998
20.
Гунько С. М.
Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.17.18. — К., 2002
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського