Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 151
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Ковбасюк Л. М. Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
|
2. |
Матко С. В. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
|
3. |
Хомич Г. П. Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11.
|
4. |
Adesoji Matthew Olaniyan Process conditions governing the drying rate and quality of tomato powder obtained from foam-mat dried tomato paste // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
|
5. |
Олексієнко В. О. Дослідження процесу гранулювання відходів на роторних пресах з плоскою матрицею // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
|
6. |
Нєміріч О. В. Дослідження відновлюючої та емульгуючої здатностей овочевих і фруктових порошків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 3/10.
|
7. |
Прядко М. О. Плівкові течії в трубах випарних апаратів для яблучного соку // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
|
8. |
Ялпачик В. Ф. Використання холодильної обробки при виробництві плодових соків // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
|
9. |
Науменко К. А. Визначення сорбційної ємності адсорбентів із застосуванням газової хроматографії // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 1/10.
|
10. |
Буйлук А. Фруктово-овочеві соки з пребіотичною активністю // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2016. - Вип. 73.
|
11. |
Григоренко О. В. Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджиму // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
|
12. |
Змєєва І. М. Підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів гідравлічного тракту // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
|
13. |
Немирич А. В. Исследование цвета растительных порошков с использованием компьютерной цветометрии // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
|
14. |
Змєєва І. М. Методика визначення параметрів гідравлічного тракту для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
|
15. |
Дубова Г. Є. Вплив цитолітичних ферментів на соковіддачу слив // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 2.
|
16. |
Гончаров В. В. Оптимизация параметров центробежной соковыжималки с автобалансиром минимизацией времени наступления автобалансировки // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/7.
|
17. |
Смик Н. І. Метод капілярного електрофорезу для визначення низькомолекулярних органічних кислот у соках // Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Хім. науки. - 2013. - Вип. 14.
|
18. |
Змєєва І. М. Обгрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2014. — 20, [1]: a-рис.
|
19. |
Гончаров В. В. Оптимизация параметров 3D модели центробежной соковыжималки с автобалансиром минимизацией установившегося виброускорения // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 1/7.
|
20. |
Погребняк В. Г. Підвищення флокуліруючої здатності макромолекул при освітленні фруктових соків. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
| |