РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (177)Автореферати дисертацій (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 151
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ковбасюк Л. М. Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
2.

Матко С. В. Моделювання процесу освітлення яблучного соку шунгітом // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
3.

Хомич Г. П. Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11.
4.

Adesoji Matthew Olaniyan Process conditions governing the drying rate and quality of tomato powder obtained from foam-mat dried tomato paste // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
5.

Олексієнко В. О. Дослідження процесу гранулювання відходів на роторних пресах з плоскою матрицею // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
6.

Нєміріч О. В. Дослідження відновлюючої та емульгуючої здатностей овочевих і фруктових порошків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 3/10.
7.

Прядко М. О. Плівкові течії в трубах випарних апаратів для яблучного соку // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
8.

Ялпачик В. Ф. Використання холодильної обробки при виробництві плодових соків // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
9.

Науменко К. А. Визначення сорбційної ємності адсорбентів із застосуванням газової хроматографії // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 1/10.
10.

Буйлук А. Фруктово-овочеві соки з пребіотичною активністю // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2016. - Вип. 73.
11.

Григоренко О. В. Удосконалення технології виробництва соку яблучного натурального прямого віджиму // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
12.

Змєєва І. М. Підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів гідравлічного тракту // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
13.

Немирич А. В. Исследование цвета растительных порошков с использованием компьютерной цветометрии // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
14.

Змєєва І. М. Методика визначення параметрів гідравлічного тракту для підвищення продуктивності та точності процесу розливу за умов оптимального поєднання технологічних факторів та конструктивних параметрів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
15.

Дубова Г. Є. Вплив цитолітичних ферментів на соковіддачу слив // Вісн. аграр. науки. - 1999. - № 2.
16.

Гончаров В. В. Оптимизация параметров центробежной соковыжималки с автобалансиром минимизацией времени наступления автобалансировки // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/7.
17.

Смик Н. І. Метод капілярного електрофорезу для визначення низькомолекулярних органічних кислот у соках // Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Хім. науки. - 2013. - Вип. 14.
18.

Змєєва І. М. Обгрунтування режимів та параметрів обладнання для розливу освітленого яблучного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2014. — 20, [1]: a-рис.
19.

Гончаров В. В. Оптимизация параметров 3D модели центробежной соковыжималки с автобалансиром минимизацией установившегося виброускорения // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 1/7.
20.

Погребняк В. Г. Підвищення флокуліруючої здатності макромолекул при освітленні фруктових соків. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського