Пошуковий запит: (<.>U=Л910.7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Павлюк Р. Ю. Глибока переробка каротинвмісних овочів та отримання наноїжі з використанням нового покоління обладнання // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
|
2. |
Снєжкін Ю. Ф. Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів // Пром. теплотехника. - 2015. - 37, № 6.
|
3. |
Сімахіна Г. О. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
|
4. |
Черевко О. І. Вплив пасерування цибулі на її зберігання за низьких температур // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11.
|
5. |
Павлюк Р. Ю. Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10.
|
6. |
Ялпачик В. Ф. Теплообмін при охолодженні та заморожуванні об'єктів з плодоовочевої сировини в промислових умовах // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 3.
|
7. |
Сімахіна Г. О. Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 4.
|
8. |
Acho F. Impact of freezing processing on nutritive and antioxidant properties of leafy vegetables consumed in Southern Cote d'Ivoire // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
|
9. |
Сімахіна Г. О. Оцінка харчової цінності швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів, отриманих із використанням методів кріопротекції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 1.
|
10. |
Погарський О. С. Технологія заморожених дрібнодисперсних оздоровичих добавок і продуктів із хлорофілвмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — Київ, 2020
|
11. |
Сімахіна Г. О. Динаміка процесу кристалоутворення та промислове заморожування плодово-ягідної сировини // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
|
12. |
Сімахіна Г. О. Критерії придатності плодово-ягідної сировини до заморожування та їх практична реалізація // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
|
13. |
Pavlyuk R. Investigation of cryomechanochemistry processes in the development of nanotechnologies of supplements prepared from chlorofill containing vegetables and discovery of hidden chlorophyll forms // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 6/11.
|
14. |
Сімахіна Г. О. Критерії вибору плодово-ягідних культур для отримання заморожених напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
|
15. |
Сімахіна Г. О. Кріоушкодження плодів та ягід і методи захисту клітинних структур при заморожуванні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
|
16. |
Сімахіна Г. О. Характеристика ресурсних складових інноваційного підприємства з виробництва заморожених плодів і ягід // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 1.
|
17. |
Тарасенко В. Г. Технологічно-конструктивне обгрунтування процесу підморожування кабачків і гарбузів при підготовці до довготривалого зберігання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Вінниця, 2015
|
18. |
Ялпачик В. Ф. Математичне моделювання процесів заморожування плодоовочевої сировини за різних умов теплообміну. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
19. |
Лисица А. Ю. Теплотехнические аспекты энергосбережения и сохранения качества плодоовощной продукции при быстром замораживании. — 2007 // Пром. теплотехника.
|
20. |
Сімахіна Г. О. Обгрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
| |