РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив ядра насіння соняшнику на фізичні властивості пісочного печива. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Черно Н. К. Вівсяне печиво з додаванням хітин-протеїнового комплексу. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Кондратова И. И. Разработка технологии изготовления печенья с изомальтом. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Горяйнова Ю. А. Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003
5.

Козак В. М. Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис... канд. тех. наук : 05.18.01. — О., 2009
6.

Давидович О. Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2010
7.

Григоренко О. М. Технологія виробництва та радіозахисні якості печива з розторопшею. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Ткаченко А. С. Формування споживних властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Львів, 2015
9.

Ткаченко А. С. Поліпшення споживних властивостей печива цукрового з начинками з використанням нетрадиційної сировини з підвищеною біологічною цінністю // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 3/11.
10.

Самохвалова О. В. Вплив порошку з виноградних кісточок на якість здобного печива // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 3/11.
11.

Кравченко М. Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур // Товари і ринки. - 2016. - № 2.
12.

Дорохович А. М. Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
13.

Кравченко М. Ф. Технологія пісочного печива з пектином // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
14.

Shydakova-Kameniuka E. Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 2/11.
15.

Кравченко М. Ф. Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
16.

Кравченко М. Ф. Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
17.

Кирпіченкова О. М. Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
18.

Оболкіна В. І. Науковий підхід до створення технології здобного печива оздоровчого призначення з використанням борошна солоду вівса // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
19.

Миколенко С. Дослідження впливу амарантового та льняного борошна на якість печива // Техн. науки та технології. - 2020. - № 1.
20.

Кравченко М. Якість пісочного печива з композицією шротів // Товари і ринки. - 2021. - № 3.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського