РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (13)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л865.1-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
26
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Шидакова-Каменюка О. Г.
Вплив ядра насіння соняшнику на фізичні властивості пісочного печива
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Черно Н. К.
Вівсяне печиво з додаванням хітин-протеїнового комплексу
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Кондратова И. И.
Разработка технологии изготовления печенья с изомальтом
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Горяйнова Ю. А.
Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003
5.
Козак В. М.
Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості
: автореф. дис... канд. тех. наук : 05.18.01. — О., 2009
6.
Давидович О. Я.
Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2010
7.
Григоренко О. М.
Технологія виробництва та радіозахисні якості печива з розторопшею
. — 2011 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Ткаченко А. С.
Формування споживних властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Львів, 2015
9.
Ткаченко А. С.
Поліпшення споживних властивостей печива цукрового з начинками з використанням нетрадиційної сировини з підвищеною біологічною цінністю
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2016. - № 3/11.
10.
Самохвалова О. В.
Вплив порошку з виноградних кісточок на якість здобного печива
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2016. - № 3/11.
11.
Кравченко М.
Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур
//
Товари і ринки
. - 2016. - № 2.
12.
Дорохович А. М.
Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
13.
Кравченко М. Ф.
Технологія пісочного печива з пектином
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 2.
14.
Shydakova-Kameniuka E.
Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 2/11.
15.
Кравченко М. Ф.
Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2019. - Вип. 207.
16.
Кравченко М. Ф.
Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2019. - Вип. 207.
17.
Кирпіченкова О. М.
Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
18.
Оболкіна В. І.
Науковий підхід до створення технології здобного печива оздоровчого призначення з використанням борошна солоду вівса
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
19.
Миколенко С.
Дослідження впливу амарантового та льняного борошна на якість печива
//
Техн. науки та технології
. - 2020. - № 1.
20.
Кравченко М.
Якість пісочного печива з композицією шротів
//
Товари і ринки
. - 2021. - № 3.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського