РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Оболкіна В. І. Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Залевська Н. О. Удосконалення технології здобного печива з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
3.

Сирохман І. В. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2010
4.

Турчиняк М. К. Товарознавчі дослідження споживних властивостей, якості і збереженості розробленого здобного печива поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2012
5.

Кирпіченкова О. М. Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
6.

Оболкіна В. І. Науковий підхід до створення технології здобного печива оздоровчого призначення з використанням борошна солоду вівса // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
7.

Петренко М. М. Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2018
8.

Городецька І. М. Якість здобного печива із застосуванням борошна зеленої гречки, цикорію і керобу // Харч. пром-сть. - 2020. - № 28.
9.

Tkachenko A. Developing organic cookies with improved consumer properties using safety management approaches // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2021. - № 2/11.
10.

Dorokhovych V. The use of corn and tapioca starch in the production of low-protein cookies for patients with phenylketonuria // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 3.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського