РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (6)
Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л865.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Представлено документи
з 1 до 10
1.
Оболкіна В. І.
Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Залевська Н. О.
Удосконалення технології здобного печива з начинкою
: Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
3.
Сирохман І. В.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів
: монографія. — Л., 2010
4.
Турчиняк М. К.
Товарознавчі дослідження споживних властивостей, якості і збереженості розробленого здобного печива поліпшеного складу
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2012
5.
Кирпіченкова О. М.
Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
6.
Оболкіна В. І.
Науковий підхід до створення технології здобного печива оздоровчого призначення з використанням борошна солоду вівса
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
7.
Петренко М. М.
Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2018
8.
Городецька І. М.
Якість здобного печива із застосуванням борошна зеленої гречки, цикорію і керобу
//
Харч. пром-сть
. - 2020. - № 28.
9.
Tkachenko A.
Developing organic cookies with improved consumer properties using safety management approaches
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2021. - № 2/11.
10.
Dorokhovych V.
The use of corn and tapioca starch in the production of low-protein cookies for patients with phenylketonuria
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2022. - 28, № 3.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського