Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 112
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив ядра насіння соняшнику на фізичні властивості пісочного печива. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
2. |
Штефан Є. В. Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками. — 2005 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".
|
3. |
Черно Н. К. Вівсяне печиво з додаванням хітин-протеїнового комплексу. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Оболкіна В. І. Застосування стабілізаційних комплексних сумішей емульгаторів при створенні технології здобного печива. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Кондратова И. И. Разработка технологии изготовления печенья с изомальтом. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. |
Яременко О. М. Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
7. |
Полякова А. В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста : автореф. дис... канд. техн. наук. — Донецьк, 2008
|
8. |
Павлишин М. Л. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2000
|
9. |
Горяйнова Ю. А. Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003
|
10. |
Лебединець В. Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2005
|
11. |
Медведєва А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000
|
12. |
Собко А. Б. Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2009
|
13. |
Шидакова-Каменюка О. Г. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2006
|
14. |
Залевська Н. О. Удосконалення технології здобного печива з начинкою : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
|
15. |
Козак В. М. Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості : автореф. дис... канд. тех. наук : 05.18.01. — О., 2009
|
16. |
Жидецька І. В. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2009
|
17. |
Сирохман І. В. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2010
|
18. |
Марцин Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010
|
19. |
Давидович О. Я. Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2010
|
20. |
Дорохович В. В. Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційно-пастоподібної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структури. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
| |