РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (37)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Янаков В. П. Адаптация тестомесильных машин к корабельным условиям эксплуатации // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
2.

Шишлова Н. П. Миксографический анализ теста из муки озимого тритикале // Физиология растений и генетика. - 2016. - 48, № 6.
3.

Долинский А. А. Сравнение эффективности аэрации культуральной среды в массообменных установках с дискретно-импульсным вводом энергии при культивировании хлебопекарских дрожжей // Пром. теплотехника. - 2016. - 38, № 4.
4.

Сильчук Т. А. Дослідження біотехнологічних властивостей тістових напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 1.
5.

Янаков В. П. Исследование терминологии замеса теста // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
6.

Данилюк І. Технологія прісного тіста із порошком ATHERINA PONTICA та борошном пророщеного зерна пшениці // Техн. науки та технології. - 2017. - № 4.
7.

Кравченко О. І. Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2016
8.

Никифоров Р. П. Дослідження впливу білково-вуглеводного напівфабрикату на технологічні властивості дріжджового тіста, отриманого прискореним способом // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11.
9.

Янаков В. П. Основні підходи до аналізу тристадійної моделі замісу тіста // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 6.
10.

Ободович А. Н. Дискретно-импульсный ввод энергии для интенсификации биотехнологических процессов в спиртовом и хлебопекарном производстве // Біотехнологія. - 2011. - 4, № 2.
11.

Рушай О. С. Дослідження показників мікробіологічної безпеки заквасок хліба функціонального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 49.
12.

Шпак М. С. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2015
13.

Доломакін Ю. Ю. Вплив температури на реологічні характеристики рідкої пшеничної опари // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
14.

Осокіна Н. М. Газоутримувальна здатність борошна із зерна спельти залежно від сорту // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
15.

Янаков В. П. Пути повышения эффективности тестомесильных машин // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
16.

Шаніна О. М. Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
17.

Стадник І. Я. Визначення питомої потужності при змішуванні компонентів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
18.

Rachok V. Improving the process of kneading yeast dough with cam working elements // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
19.

Перепелиця М. П. Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
20.

Рачок В. В. Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2019
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського