Пошуковий запит: (<.>U=Л830.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Янаков В. П. Адаптация тестомесильных машин к корабельным условиям эксплуатации // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
|
2. |
Шишлова Н. П. Миксографический анализ теста из муки озимого тритикале // Физиология растений и генетика. - 2016. - 48, № 6.
|
3. |
Долинский А. А. Сравнение эффективности аэрации культуральной среды в массообменных установках с дискретно-импульсным вводом энергии при культивировании хлебопекарских дрожжей // Пром. теплотехника. - 2016. - 38, № 4.
|
4. |
Сильчук Т. А. Дослідження біотехнологічних властивостей тістових напівфабрикатів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 1.
|
5. |
Янаков В. П. Исследование терминологии замеса теста // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
6. |
Данилюк І. Технологія прісного тіста із порошком ATHERINA PONTICA та борошном пророщеного зерна пшениці // Техн. науки та технології. - 2017. - № 4.
|
7. |
Кравченко О. І. Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2016
|
8. |
Никифоров Р. П. Дослідження впливу білково-вуглеводного напівфабрикату на технологічні властивості дріжджового тіста, отриманого прискореним способом // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11.
|
9. |
Янаков В. П. Основні підходи до аналізу тристадійної моделі замісу тіста // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 6.
|
10. |
Ободович А. Н. Дискретно-импульсный ввод энергии для интенсификации биотехнологических процессов в спиртовом и хлебопекарном производстве // Біотехнологія. - 2011. - 4, № 2.
|
11. |
Рушай О. С. Дослідження показників мікробіологічної безпеки заквасок хліба функціонального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 49.
|
12. |
Шпак М. С. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2015
|
13. |
Доломакін Ю. Ю. Вплив температури на реологічні характеристики рідкої пшеничної опари // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
|
14. |
Осокіна Н. М. Газоутримувальна здатність борошна із зерна спельти залежно від сорту // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
|
15. |
Янаков В. П. Пути повышения эффективности тестомесильных машин // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
|
16. |
Шаніна О. М. Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
|
17. |
Стадник І. Я. Визначення питомої потужності при змішуванні компонентів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
|
18. |
Rachok V. Improving the process of kneading yeast dough with cam working elements // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
|
19. |
Перепелиця М. П. Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
|
20. |
Рачок В. В. Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2019
|
| |