РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 526
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Микуляк Т. Порушення енергетичних процесів за цукрового діабету та його ускладнень // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
2.

Незелюк О. Вивчення ролі PH домену білка Bcr у розвитку Ph'-позитивної лейкемії // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
3.

Карпюк К. Вплив хронічного іонізуючого опромінення на синтез каротиноїдних пігментів у штамів Paecilomyces lilacinus з радіоадаптивними властивостями // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
4.

Пивоваров А. Особенности изменения свойств воды и водных растворов, обработанных контактной неравновесной плазмой // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
5.

Бурдак О. Розробка кондуктометричного біосенсора на основі ацетилхолінестерази для визначення пестицидів // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
6.

Овчинникова О. Протипухлинна дія Амітозину // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
7.

Балко О. Етапи біоплівкоутворення Pseudomonas aeruginosa // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
8.

Бугера І. Заквашувальні композиції на основі мезофільних молочнокислих бактерій для простокваші // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
9.

Ямборко Н. Компонентний склад забруднень і стан мікробного ценозу грунту з полігону захоронення хлорорганічних відходів // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
10.

Громик Ю. Вплив іонізуючого опромінення на синтез каротиноїдів у світлопігментованих мікроміцетів Aspergillus versicolor, виділених із об'єкту "Укриття" // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
11.

Klymenko J. Application of neural network regulator in cascade systems of regulation // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
12.

Матусевич Р. Моделювання процесу теплової обробки технічної сировини у вакуумному горизонтальному котлі // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
13.

Shesterenko V. Reactive power compensation in the combined system of sugar refinery electricity // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
14.

Ромашко Т. Розвиток сучасних методів дослідження складних соціально-економічних систем // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
15.

Павлюченко О. Переваги та особливості впровадження автоматизованих систем управління інженерним обладнанням в готелях // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
16.

Євтушенко О. Апріорний аналіз вибору факторів для оцінки стану охорони праці на підприємствах м'ясної промисловості // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
17.

Володченкова Н. Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
18.

Кирик И. Результаты экспериментальных исследований процесса инфракрасного нагрева в бытовых тепловых аппаратах // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
19.

Менков Н. Экспериментальное определение прироста влаги орехов // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
20.

Сєдих О. Комп'ютерна підтримка побудови дотичної площини та нормалі до поверхні в середовищі MathCad // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського