Пошуковий запит: (<.>A=Горальчук А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук. — Х., 2008
|
2. |
Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : монографія. — Х., 2010
|
3. |
Пивоваров П. П. Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. — Х., 2010
|
4. |
Горальчук А. Б. Аналітичне обгрунтування розробки молочних десертів. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
5. |
Товма Л. Ю. Встановлення закономірностей стабілізації піноемульсійних систем. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
6. |
Гринченко Н. Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини : монографія. — Харків: ХДУХТ: Малахін О.О., 2013
|
7. |
Горальчук А. Б. Технологія десертів молочних із використанням карагінанів : монографія. — Харків, 2013
|
8. |
Котляр О. В. Визначення впливу поверхнево-активних речовин на стабілізацію суспензій. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
9. |
Омельченко С. Б. Вивчення міжфазних адсорбційних шарів з метою розробки технології молочної продукції // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11.
|
10. |
Неклеса О. П. Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі грибної сировини : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2014
|
11. |
Котляр О. В. Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 3/10.
|
12. |
Котляр О. В. Вплив на піноутворюючу здатність рецептурних компонентів сухого збивного напівфабрикату // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
|
13. |
Товма Л. Ф. Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхнево-активними речовинами // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 1/10.
|
14. |
Горальчук А. Б. Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
|
15. |
Слободнюк Р. Є. Технологія десертної продукції з використанням механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю : монографія. — Дніпро: Середняк Т. К., 2016
|
16. |
Горальчук А. Б. Розробка моделі піноемульсійної системи та підтвердження ролі міцності міжфазних адсорбційних шарів в забезпеченні її утворення та стійкості // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 3/11.
|
17. |
Гніцевич В. А. Реологічні властивості молочно-білкових концентратів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
|
18. | Технологія напівфабрикату сухого збивного жировмісного : монографія. — Харків: Вид-во Іванченка І.С., 2017
|
19. |
Горальчук А. Б. Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіхового // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11.
|
20. |
Слободнюк Р. Є. Аналітична хімія та аналіз харчової продукції : навч. посіб. — Київ: Кондор, 2018
|
| |