Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)Наукова періодика України (10)
Пошуковий запит: (<.>A=Тесля О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.
РА378337
Тесля, Ольга Дмитрівна.
Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Тесля Ольга Дмитрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС128576
Тесля, Ольга Дмитрівна.
Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Тесля Ольга Дмитрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 200 арк. : табл. - Бібліогр.: арк. 160-177.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р123594

Методичні вказівки до написання та оформлення дипломного проекту для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спеціальностей 7.14010101 і 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" ОКР "спеціаліст" та ОКР "магістр" всіх форм навчання [Текст] / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 39 с. : рис. - Бібліогр.: с. 22-26. - 60 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Петришин, Н. З. (уклад.); Тесля, О. Д. (уклад.); Арсиненко, Н. О. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СО31976

Моя професія - вчитель музики! [Текст] : сценарії темат. свят : метод. забезп. з курсу "Основний музичний інструмент (фортепіано)" для позакл. форми навчання / [Юзюк Н. Ф. та ін.] ; ред.-упоряд. Юзюк Н. Ф. ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка, Ф-т культури і мистец., Каф. муз. мистец., Навч.-метод. центр освіти м. Львова. - Л. : ІМЦО м. Львова, 2012. - 218 с. : іл. - Бібліогр.: с. 211-216. - 300 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Юзюк, Наталія Федорівна; Мазуркевич, Оксана Миколаївна; Тесля, Оксана Іванівна; Гринаш, Оксана Зіновіївна; Сенюк, Ірина Степанівна; Юзюк, Зоряна Іванівна; Юзюк, Наталія Федорівна (ред.-упоряд.); Львівський національний університет імені Івана Франка. Факультет культури і мистецтв. Кафедра музичного мистецтва; Навчально-методичний центр освіти м. Львова

Видання зберігається у :
Чит. зал музичного фонду (Філія 1)

5.
ВА791037

Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : лаб. практикум для студентів 2 курсу напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. : Філь М. І., Тесля О. Д.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 79 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 77. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Філь, М. І. (уклад.); Тесля, О. Д. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р128928

Харчові добавки [Текст] : метод. рек. до проведення лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Філь М. І., Тесля О. Д.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 35 с. - Бібліогр.: с. 32. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Філь, М. І. (уклад.); Тесля, О. Д. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р132781

Харчові добавки [Текст] : метод. рек. до виконання контрол. робіт, тести для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комец. акад. ; [уклад.: М. І. Філь, О. Д. Тесля]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Філь, М. І. (уклад.); Тесля, О. Д. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського