Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (11)Наукова періодика України (4)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Левандовський Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
РА293093
   Левандовський, Леонід Вікторович.
Наукове обгрунтування і розробка прогресивних технологій спирту і хлібопекарських дріжджів з меляси в спиртовому виробництві [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.07 / Левандовський Леонід Вікторович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 43 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р99979

Екологія продуктів харчового та лікувального призначення [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" (спеціалізація "Екологія харчової промисловості) денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Левандовський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 29 с. - Бібліогр.: с. 26

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левандовський, Леонід Вікторович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р99968

Урбоекологія [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" (спеціалізація "Екологія харчової промисловості") денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Левандовський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 10 с. - Бібліогр.: с. 10

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левандовський, Леонід Вікторович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р102467

Екологічна біотехнологія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та підгот. рефератів для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Левандовський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левандовський, Леонід Вікторович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р107146

Біохімія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" та "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" всіх форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Левандовський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 22 с. - Бібліогр.: с. 22

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левандовський, Леонід Вікторович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
Р107140

Екологічний семінар [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та проведення семінар. занять для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" напряму 0708 "Екологія" ден. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Левандовський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Левандовський, Леонід Вікторович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р114391

Техноекологія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" напряму підгот. 0708 "Екологія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Левандовський, Г. М. Заболотна. - Х. : НУХТ, 2007. - 16 с. - Бібліогр.: с. 16

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левандовський, Леонід Вікторович (уклад.); Заболотна, Галина Михайлівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА763667

Біологічна хімія [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навч. за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / Л. В. Левандовський [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 362 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 357-358. - 500 прим. - ISBN 978-966-612-121-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левандовський, Леонід Вікторович; Дрюк, Валерій Григорович; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Скляр, Степан Іванович; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
С11837/2
Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 27-28 верес. 2010 р. : тези доп. / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, [20--] .
Ч. 2 / [редкол. А. І. Українець та ін.]. - 2010. - 113, [1] с. : рис. - Текст укр., рос. - 314 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, А. І. (ред.); Колосюк, В. О. (ред.); Буравченкова, С. Б. (ред.); Береговий, С. І. (ред.); Степанюк, О. В. (ред.); Кітов, М. Г. (ред.); Салатюк, Н. М. (ред.); Корж, Ю. М. (ред.); Заїнчковський, А. О. (ред.); Сологуб, О. П. (ред.); Чернелевський, Л. М. (ред.); Мостенська, Т. Л. (ред.); Шеремет, О. О. (ред.); Говорушко, Т. А. (ред.); Міненко, М. А. (ред.); Король, А. М. (ред.); Мартиненко, М. А. (ред.); Полумбрик, О. М. (ред.); Шульга, С. І. (ред.); Грабовська, О. В. (ред.); Костенко, Є. Є. (ред.); Шапран, Л. Ю. (ред.); Смірнова, Є. С. (ред.); Цімох, Т. Ф. (ред.); Якименко, О. М. (ред.); Гуць, В. С. (ред.); Слободян, О. П. (ред.); Логвін, В. М. (ред.); Пешук, Л. В. (ред.); Поліщук, Г. Є. (ред.); Осейко, М. І. (ред.); Таран, В. М. (ред.); Мирончук, В. Г. (ред.); Ковбаса, В. М. (ред.); Дробот, В. І. (ред.); Дорохович, А. М. (ред.); Шаповаленко, О. І. (ред.); Карпов, О. В. (ред.); Сімахіна, Г. О. (ред.); Доценко, В. Ф. (ред.); Левандовський, Л. В. (ред.); Прядко, М. О. (ред.); Балюта, С. М. (ред.); Мазуренко, О. Г. (ред.); Соколенко, А. І. (ред.); Коваленко, Б. Д. (ред.); Некоз, О. І. (ред.); Серьогін, О. О. (ред.); Ладанюк, А. П. (ред.); Самсонов, В. В. (ред.); Шевченко, О. Ю. (ред.); Акутіна, Н. В. (ред.); Пушанко, Н. М. (ред.); Шаран, А. В. (ред.); Зав'ялов, В. Л. (ред.); "Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи", міжнародна науково-практична конференція (2010 ; Київ); Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського