Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (18)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
ДС107078
Ганзенко, Валентина Васильевна.
Разработка технологии производства кормопродуктов на основе бобов сои [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ганзенко Валентина Васильевна ; Ин-т техн. теплофизики НАН Украины. - К., 2008. - 181 л. - Библиогр.: л. 165-174

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Украины; Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :

2.
ДС64632
Войтенко, Тетяна Сергіївна.
Використання антиокислювачів анфену і фенозану у складі замінників незбираного молока при вирощуванні телят [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Войтенко Тетяна Сергіївна ; Харківський зооветеринарний ін-т. - Х., 1999. - 136 л. - л. 114-136

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський зооветеринарний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
РА362480
Тракслер, Іван Степанович.
Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2008. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА307230
Войтенко, Тетяна Сергіївна.
Використання антиокислювачів анфену і фенозану у складі замінників незбираного молока при вирощуванні телят [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Войтенко Тетяна Сергіївна ; Національний аграрний ун-т. - К., 1999. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА353726
Ганзенко, Валентина Василівна.
Розробка технології виробництва сухого замінника незбираного молока на основі повноскладового зерна сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ганзенко Валентина Василівна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА357193
Ганзенко, Валентина Василівна.
Розробка технології виробництва кормових продуктів з бобів сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ганзенко Валентина Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 21 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС119823
Тракслер, Іван Степанович.
Обґрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Тракслер Іван Степанович ; Нац. аграр. ун-т. - К., 2008. - 179 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 166-179.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний аграрний університет (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ8631
ДСТУ 8170:2015

Корми для тварин. Замінники незбираного молока. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
РА442232
Устименко, Ігор Миколайович.
Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Устименко Ігор Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 637.18 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського