Пошуковий запит: (<.>U=Л83-32$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 55
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА345921 Антонюк, Марія Миколаївна. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Антонюк Марія Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС94179 Антонюк, Марія Миколаївна. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Антонюк Марія Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 207 арк.: табл. - арк. 136-155Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС100179 Арсеньєва, Лариса Юріївна. Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 360 арк.+ 317арк. (дод.). - арк. 325-360 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА348592 Арсеньєва, Лариса Юріївна. Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними білками та мікронутрієнтами [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Арсеньєва Лариса Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 42 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА345922 Білик, Олена Анатоліївна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Білик Олена Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС94177 Білик, Олена Анатоліївна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Білик Олена Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 212 арк.: табл. - арк. 157-172Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС93259 Бондар, Наталія Петрівна. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 265 арк.: табл. - арк. 159-181Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА357189 Борисенко, Олена Вікторівна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Борисенко Олена Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС108841 Борисенко, Олена Вікторівна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Борисенко Олена Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 243 арк. - арк. 169-185Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА436653 Бортнічук, Олег Вікторович. Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бортнічук Олег Вікторович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА356385 Віннікова, Владислава Олександрівна. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Віннікова Владислава Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС107084 Віннікова, Владислава Олександрівна. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Віннікова Владислава Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 274 арк. - арк. 143-158Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
|
13. | РА451992 Васильченко, Тетяна Олександрівна. Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів для уповільнення черствіння хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Васильченко Тетяна Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС89985 Гавриш, Тетяна Володимирівна. Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавриш Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 165 арк.: рис. + дод. - арк. 140-155Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА339477 Гавриш, Тетяна Володимирівна. Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавриш Тетяна Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ДС60890 з дод. Ковбаса, Володимир Миколайович. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод. - л. 306-339Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | РА302479 Ковбаса, Володимир Миколайович. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 41 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС52592 Корж, Тамара Владимировна. Разработка технологии производства хлеба с использованием бурых водорослей и продуктов их переработки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Корж Тамара Владимировна ; Министерство высшего и среднего специального образования Украины. - К., 1996. - 300 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Министерство высшего и среднего специального образования Украины
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА295511 Корж, Тамара Володимирівна. Розробка технології виробництва хліба з використанням бурих водоростей та продуктів їх переробки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Корж Тамара Володимирівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 22 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | ДС59168 Лебеденко, Татьяна Евгеньевна. Разработка комплексных улучшителей для хлебопекарного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.Е.Лебеденко ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 248 л. - л. 182-210Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |