Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)Наукова періодика України (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Трощий Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
ДС101693
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 373 арк. - арк. 174-193

Рубрикатор НБУВ:
 Л971 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА350670
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л971 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА731262
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці [Текст] : монографія / Т. В. Трощий, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 133 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 120-133. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-158-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л971 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА733192

Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. / П. П. Пивоваров [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. П. П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 362, [10] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 360-362. - 600 прим. - ISBN 978-966-405-088-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Пивоваров, Євген Павлович; Трощий, Тетяна Володимирівна; Рябець, Ольга Юріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА771356
Пивоваров, Павло Петрович.
Удосконалення методології експертизи поруватих харчових продуктів [Текст] : монографія / П. П. Пивоваров, В. О. Захаренко, Т. В. Трощий ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 347 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 310-347. - 200 прим. - ISBN 978-966-405-274-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Захаренко, Віталій Олександрович; Трощий, Тетяна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА784028

Технологія десертів молочних із використанням карагінанів [Текст] : монографія / [А. Б. Горальчук та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 121 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 108-121. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-295-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Неклеса, Ольга Павлівна; Трощий, Т. В.; Сабадош, Г. О.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського