Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Перцевой Ф$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ДС53005с пр.1 Перцевой, Федор Всеволодович. Технология желейной продукции на основе студнеобразователей с качественно измененными функциональными свойствами [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.16 / Перцевой Федор Всеволодович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 412 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА575004 Технология желейной продукции перерабатывающей отрасли с модифицирующими добавками [Текст] / Ф. В. Перцевой [и др.]. - Х. : [б.в.], 1996. - 193 с. - ISBN 5-7707-3045-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Перцевой, Федор Всеволодович; Савгира, Юрий Алексеевич; Кузнецов, Виктор Александрович; Гарнцарек, Барбара Чеславовна; Гулый, Иван Степанович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА642886 Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов [Текст] / Ф. В. Перцевой [и др.]. - Д. : Пороги, 2003. - 201 с. - ISBN 966-525-395-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Перцевой, Федор Всеволодович; Фощан, Андрей Леонтьевич; Савгира, Юрий Алексеевич; Гринченко, Ольга Алексеевна; Пивоваров, Павел Петрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА751053 Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : [монографія] / [Перцевой Ф. В. та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Перцевого Ф. В. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 289 с. : рис. - Бібліогр.: с. 278-289. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-241-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович; Савгіра, Юрій Олексійович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Хомічак, Л. М.; Янчева, М. О.; Перцевой, Федір Всеволодович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА796869 Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посіб. / [Перцевой Ф. В. та ін. ; за ред. Ф. В. Перцевого] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 169 с. : табл., схеми. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-366-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Н. В.; Перцевой, Федір Всеволодович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА804552 Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу [Текст] : монографія / [Обозна М. В. та ін.] ; за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. - Суми : Університетська книга, 2016. - 158 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Технологія сирного продукту, замороженого з концентратом ядра арахісу. - Бібліогр.: с. 140-157. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-780-2Рубрикатор НБУВ: Дод. точки доступу: Обозна, Маргарита Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Гурський, Петро Васильович; Шильман, Лев Залманович; Гурський, Петро Васильович (ред.); Перцевой, Федір Всеволодович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА860783 Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 "Харчові технології" / [В. І. Ладика та ін.] ; за заг. ред. Ладики В. І. ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Херсон : Олді-плюс, 2022. - 350 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-581-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.; Ладика, В. І. (ред.); Сумський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА865737 Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. біотехнол. ун-т, Нац. ун-т харч. технологій. - Суми ; Харків ; Київ : Діса плюс, 2021. - 129 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-7927-74-6Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Омельченко, Світлана Борисівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Гурський, Петро Васильович; Сумський національний аграрний університет; Державний біотехнологічний університет; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|