Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Мотрунько В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
СО32199
Мотрунько, В. В.
Технологія приготування їжі [Текст] : наоч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. : рек. для кухарів 3 розряду / В. В. Мотрунько. - Миколаїв : Миколаїв. обл. друк., 2013. - 199, [30] с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. [226-229]. - 50 прим. - ISBN 978-966-8889-43-1

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
С11790/2
Технологія приготування страв [Текст] : наоч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. для підгот. кухарів 4 розряду. - Київ : ПрофКнига, 2020-- .
Ч. 2 / уклад. В. В. Мотрунько. - 2021. - 1103 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 1085-1096. - 16 прим. - ISBN 978-966-97641-9-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мотрунько, Валентина Валентинівна (уклад.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського