Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Мотрунько В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. | СО32199 Мотрунько, В. В. Технологія приготування їжі [Текст] : наоч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. : рек. для кухарів 3 розряду / В. В. Мотрунько. - Миколаїв : Миколаїв. обл. друк., 2013. - 199, [30] с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. [226-229]. - 50 прим. - ISBN 978-966-8889-43-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | С11790/2 Технологія приготування страв [Текст] : наоч. посіб. для учнів проф.-техн. навч. закл. для підгот. кухарів 4 розряду. - Київ : ПрофКнига, 2020-- . Ч. 2 / уклад. В. В. Мотрунько. - 2021. - 1103 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 1085-1096. - 16 прим. - ISBN 978-966-97641-9-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мотрунько, Валентина Валентинівна (уклад.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|