Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>A=Лементар С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ДС64592 Лементар, Святослав Юрійович. Удосконалення технології кристалізації фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Лементар Святослав Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 180 л. - л. 146-161Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА308716 Лементар, Святослав Юрійович. Удосконалення технології кристалізації фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Лементар Святослав Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р102470 Експлуатація технологічного обладнання [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. курс. проекту для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" спеціалізацій "Технологія цукропродуктів і цукрозамінників", "Технологія крохмалю і крохмалепродуктів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Санов, С. Ю. Лементар. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с. - Бібліогр.: с. 10-11. - ISBN Л84-5-08 я73-5. - ISBN Л85-5-08 я73-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Санов, Валерій Миколайович (уклад.); Лементар, Святослав Юрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р108472 Експлуатація технологічного обладнання галузі [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни для студ. спец. 7.091703 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Санов, С. Ю. Лементар. - К. : НУХТ, 2007. - 24 с. - Бібліогр.: с. 24Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Санов, Валерій Миколайович (уклад.); Лементар, Святослав Юрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | Р105969 Технічний дизайн [Текст] : метод. вказ. до викон. розрахунково-графіч. (контрольної) роботи "Побудова складних криволінійниих поверхонь" для студ. спец. 6.090220 "Обладнання харчових і переробних виробництв" напряму 0902 "Інженерна механіка" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. С. Ю. Лементар [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Лементар, Святослав Юрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|