Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)Наукова періодика України (13)
Пошуковий запит: (<.>A=Камсуліна Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
РА319702
Камсуліна, Наталія Валеріївна.
Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Камсуліна Наталія Валеріївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА751053

Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : [монографія] / [Перцевой Ф. В. та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Перцевого Ф. В. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 289 с. : рис. - Бібліогр.: с. 278-289. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-241-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович; Савгіра, Юрій Олексійович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Хомічак, Л. М.; Янчева, М. О.; Перцевой, Федір Всеволодович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА796869

Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посіб. / [Перцевой Ф. В. та ін. ; за ред. Ф. В. Перцевого] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 169 с. : табл., схеми. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-366-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Н. В.; Перцевой, Федір Всеволодович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА804558

Жири у виробництві харчової продукції [Текст] : монографія / [Л. З. Шильман та ін.] ; за заг. ред. Л. З. Шильмана. - Суми : Університетська книга, 2016. - 277 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 260-277. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-782-6. - ISBN 978-966-680-781-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л782 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Обозна, Маргарита Василівна; Шильман, Лев Залманович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського