Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4Укр)421.512.6 я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.
СТ4439
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-07:2007

Чорниці та лохина. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-07:2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, [9 ]с. - (Національний стандарт України)
Укр. та рос. мовами

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ4428
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-51:2007

Груші. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-51:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)
Укр. та рос. мовами

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ4442
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-47:2008

Анони. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-47:2002, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України)
Укр. та рос. мовами

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ4430
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007

Фрукти цитрусові. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-14:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)
Укр. та рос. мовами

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ4429
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-46:2007

Ківі. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-46:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)
Укр та рос. мовами

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ4440
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-50:2007

Яблука. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-50:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 26 c. - (Національний стандарт України)
Укр. та рос. мовами

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ4412
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-26:2007

Персики та нектарини. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-26:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с.: табл. - (Національний стандарт України)
Текст рос. мовою

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ4417
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-42:2007

Авокадо. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-42:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
Текст рос. мовою

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ4413
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-35:2007

Суниці. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-35:2002, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)
Текст рос. мовою

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
СТ4414
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-02:2008

Абрикоси. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-02:1992, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 4 с.: табл. - (Національний стандарт України)
Текст англ. мовою

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
СТ4539
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-19:2007

Виноград столовий. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-19:2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, [13 ]с. - (Національний стандарт України)
Текст рос. мовою

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
СТ4872
ДСТУ 7035:2009

Морква свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
СТ5285
ДСТУ 7024:2009

Кизил свіжий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
СТ5286
ДСТУ 7025:2009

Персики свіжі. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
СТ8616
ДСТУ 8298:2015

Плоди та ядра фундука. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ8618
ДСТУ 8319:2015

Смородина чорна свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ8718
ДСТУ 8326:2015

Груші свіжі середніх і пізніх термінів достигання. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ8858
ДСТУ 8153:2015

Черешня свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
СТ8896
ДСТУ 8325:2015

Вишня свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
СТ10638
ДСТУ UNECE STANDART FFV-02:2017 (UNECE STANDART FFV-02:2010, IDT)

Абрикоси свіжі. Вимоги до постачання та контролювання якості [Текст]. - На заміну ДСТУ ЕЭК ООН FFV-02:2008 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського