Пошуковий запит: (<.>U=У9(4Укр)421.512.6 я86<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
|
1. | СТ4439 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-07:2007 Чорниці та лохина. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-07:2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, [9 ]с. - (Національний стандарт України) Укр. та рос. мовамиРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ4428 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-51:2007 Груші. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-51:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України) Укр. та рос. мовамиРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ4442 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-47:2008 Анони. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-47:2002, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України) Укр. та рос. мовамиРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ4430 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 Фрукти цитрусові. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-14:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с. - (Національний стандарт України) Укр. та рос. мовамиРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | СТ4429 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-46:2007 Ківі. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-46:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 7 с. - (Національний стандарт України) Укр та рос. мовамиРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ4440 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-50:2007 Яблука. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-50:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 26 c. - (Національний стандарт України) Укр. та рос. мовамиРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ4412 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-26:2007 Персики та нектарини. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-26:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с.: табл. - (Національний стандарт України) Текст рос. мовоюРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СТ4417 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-42:2007 Авокадо. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-42:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 6 с. - (Національний стандарт України) Текст рос. мовоюРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | СТ4413 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-35:2007 Суниці. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-35:2002, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України) Текст рос. мовоюРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ4414 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-02:2008 Абрикоси. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-02:1992, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 4 с.: табл. - (Національний стандарт України) Текст англ. мовоюРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ4539 ДСТУ ЕЭК ООН FFV-19:2007 Виноград столовий. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-19:2006, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, [13 ]с. - (Національний стандарт України) Текст рос. мовоюРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ4872 ДСТУ 7035:2009 Морква свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ5285 ДСТУ 7024:2009 Кизил свіжий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ5286 ДСТУ 7025:2009 Персики свіжі. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ8616 ДСТУ 8298:2015 Плоди та ядра фундука. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ8618 ДСТУ 8319:2015 Смородина чорна свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4-5Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ8718 ДСТУ 8326:2015 Груші свіжі середніх і пізніх термінів достигання. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | СТ8858 ДСТУ 8153:2015 Черешня свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ8896 ДСТУ 8325:2015 Вишня свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ10638 ДСТУ UNECE STANDART FFV-02:2017 (UNECE STANDART FFV-02:2010, IDT) Абрикоси свіжі. Вимоги до постачання та контролювання якості [Текст]. - На заміну ДСТУ ЕЭК ООН FFV-02:2008 ; Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|