Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л913.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
РА358844
Нгуєн В'єн Зунг
Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Нгуєн В'єн Зунг ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2008. - 20 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія холоду

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС109410
Нгуен Вьет Зунг
Разработка процессов холодильной технологии плодов манго методами теплофизического моделирования [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Одес. гос. акад. холода ; Одесская государственная академия холода. - О., 2008. - 239 л. : рис., табл. - Библиогр.: л. 162-193.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Одесская государственная академия холода

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ3121
ДСТУ 4640:2006

Продукти перероблення субтропічних культур [Текст] ; Листя мирта, зизифуса, маслини та фейхоа. Технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ4112
ДСТУ ЕЭК ООН DF-14:2007

Інжир сушений. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН DF-14:1996, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
СТ4417
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-42:2007

Авокадо. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-42:2003, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
Текст рос. мовою

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
СТ5464
ДСТУ 7183:2010

Плоди субтропічних культур свіжі. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - IV, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

7.
СТ7662
ДСТУ ISO 1955:2013

Цитрусові та продукти їх перероблення. Метод визначення вмісту ефірних олій (контрольний метод) (ISO 1955:1982, IDT) [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 4 с. : рис. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
ВА820450
   Коваль, Л. М.
Тропічні і субтропічні фрукти та горіхоплідні [Текст] : посіб.-довід. / Л. М. Коваль, П. Х. Пономарьов ; Хмельниц. кооперат. торг.-екон. ін-т. - Хмельницький : Цюпак А. А. [вид.], 2017. - 139 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 131-132 . - 100 прим. - ISBN 978-617-513-464-1

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пономарьов, П. Х.; Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ9832
ДСТУ-H CODEX STAN 182:2014

Ананаси. Настанови щодо постачання і контролювання якості (CODEX STAN 182-1993, REV. 1-1999, AMD. 1-2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського