Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.7 я86<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
СТ5336
ДСТУ EN 1104:2007

Папір та картон, що контактують з харчовими продуктами. Визначання міграції антимікробних компонентів (EN 1104:2005, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СТ9456/1
Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Силікатні поверхні [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ EN 1388-1:2009. Метод визначення виділення свинцю та кадмію з керамічного посуду (EN 1388-1:1995, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - 2018. - IV, 10 с. - Бібліогр.: с. 9.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ9456/2
Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Силікатні поверхні [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018 . - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ EN 1388-2:2009. Метод визначення виділення свинцю та кадмію з інших силікатних виробів, окрім керамічних (EN 1388-2:1995, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - 2018. - IV, 11 с. - Бібліогр.: с. 10.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
СТ9412
ДСТУ EN 1184:2009

Матеріали та вироби, що контактують із харчовими продуктами. Метод випробування на просвічуваність керамічних виробів (EN 1184:1997, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 4 с. : рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 3.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського