Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я431(4УКР)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.
В351774/Ч. 1
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : тези доп. всеукр. наук. конф. студ., 15 квітня 2009 р.: у 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009 .
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2009. - 365 с. - ISBN 978-966-405-128-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ВА811293

Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля [Текст] : матеріали Першої міжвуз. наук.-практ. конф., 23 берез. 2017 р. / Укр. кулінар. союз, Поділ. гільдія кулінарів. - Хмельницький : ЦНТІ, 2017. - 90 с. : табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 100 прим. - ISBN 978-617-7522-01-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
"Український кулінарний союз", громадська спілка; Подільська гільдія кулінарів; "Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля", міжвузівська науково-практична конференція (1 ; 2017 ; Хмельницький)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського