Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ДС52507 Терешкин, Олег Георгиевич. Совершенствование процессов производства фаршированных баклажанов [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Терешкин Олег Георгиевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 212 с.: ил.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА294010 Терешкін, Олег Георгійович. Удосконалення процесів виробництва фаршированих баклажанів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Терешкін Олег Георгійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА306808 Давидова, Оксана Юріївна. Розробка технології соусів з кісточкових плодів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Давидова Оксана Юріївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА811821 Константинов, Максим Алексеевич. Лучшие рецепты консервированных салатов и закусок [Текст] / Максим Константинов. - Харьков : Виват, 2017. - 220, [1] с. - (Полезная книга). - 4700 прим. - ISBN 978-617-690-855-5. - ISBN 978-617-7151-24-0 (серия) На обкл. авт. не зазнач.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|