Пошуковий запит: (<.>U=Л863-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ДС59224 Калугина, Ирина Михайловна. Разработка технологии производства конфет с использованием продуктов переработки амаранта [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Калугина Ирина Михайловна ; Одесская гос. академия пищевых технологий !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 249 л. - л. 162-190Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС58846 Коркач, Анна Владимировна. Разработка технологии помадных конфет с использованием сиропов из побочных продуктов крупяного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Коркач Анна Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 187 л. - л. 127-144Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС76853 Толстых, Виктория Юрьевна. Разработка технологии помадных конфет с функциональными растительными ингредиентами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Толстых Виктория Юрьевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 217 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 144-176Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА300827 Калугина, Ірина Михайлівна. Розробка технології виробництва цукерок з використанням продуктів переробки амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Калугина Ірина Михайлівна ; Одеська держ. академія харчових технологій !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА300975 Коркач, Ганна Володимирівна. Розробка технології помадних цукерок з використанням сиропів із побічних продуктів круп'яного виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Коркач Ганна Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА322472 Толстих, Вікторія Юріївна. Розробка технології помадних цукерок функціональними рослинними інгредієнтами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Толстих Вікторія Юріївна ; Одеська національна академія харчових технологій !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА437893 Пілюгіна, Інна Сергіївна. Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Пілюгіна Інна Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 22 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА447417 Шкляєв, Олексій Миколайович. Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Шкляєв Олексій Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|