Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л863-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
ДС59224
Калугина, Ирина Михайловна.
Разработка технологии производства конфет с использованием продуктов переработки амаранта [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Калугина Ирина Михайловна ; Одесская гос. академия пищевых технологий !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 249 л. - л. 162-190

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
ДС58846
Коркач, Анна Владимировна.
Разработка технологии помадных конфет с использованием сиропов из побочных продуктов крупяного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Коркач Анна Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 187 л. - л. 127-144

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ДС76853
Толстых, Виктория Юрьевна.
Разработка технологии помадных конфет с функциональными растительными ингредиентами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Толстых Виктория Юрьевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 217 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 144-176

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА300827
Калугина, Ірина Михайлівна.
Розробка технології виробництва цукерок з використанням продуктів переробки амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Калугина Ірина Михайлівна ; Одеська держ. академія харчових технологій !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
РА300975
Коркач, Ганна Володимирівна.
Розробка технології помадних цукерок з використанням сиропів із побічних продуктів круп'яного виробництва [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Коркач Ганна Володимирівна ; Одеська держ. академія харчових технологій !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА322472
Толстих, Вікторія Юріївна.
Розробка технології помадних цукерок функціональними рослинними інгредієнтами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Толстих Вікторія Юріївна ; Одеська національна академія харчових технологій !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 19 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА437893
Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Пілюгіна Інна Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА447417
Шкляєв, Олексій Миколайович.
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Шкляєв Олексій Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! . - 21 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського