Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л83 я73-5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ВА634891 Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту з технології хлібопекарського виробництва для студ спец. 6.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. І. Берзіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 63 с. - Бібліогр.: с.62-63.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Берзіна, Наталія Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | Р99819 Технологія хлібопекарського виробництва [Текст] : метод. рекомендації до виконаня дипломного проекту для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" всіх форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 49 с. - Бібліогр.: с. 41-43Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | Р101507 Техніка і технологія переробних галузей АПК (хліб і кондитерські вироби) [Текст] : метод. вказівки до викон. розрахунково-граф. роботи для студ. III курсу спец. 6.050100 "Маркетинг" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Є. Г. Бондаренко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Бондаренко, Євгенія Григорівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р104013 Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання курсової роботи з технології хлібопекарського виробництва для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот, Т. О. Степаненко. - К. : НУХТ, 2005. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Степаненко, Тетяна Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|