Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>U=Л83 я73-5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
ВА634891

Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. проекту з технології хлібопекарського виробництва для студ спец. 6.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. І. Берзіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 63 с. - Бібліогр.: с.62-63.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Берзіна, Наталія Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р99819

Технологія хлібопекарського виробництва [Текст] : метод. рекомендації до виконаня дипломного проекту для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" всіх форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 49 с. - Бібліогр.: с. 41-43

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р101507

Техніка і технологія переробних галузей АПК (хліб і кондитерські вироби) [Текст] : метод. вказівки до викон. розрахунково-граф. роботи для студ. III курсу спец. 6.050100 "Маркетинг" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Є. Г. Бондаренко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Бондаренко, Євгенія Григорівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р104013

Технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання курсової роботи з технології хлібопекарського виробництва для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот, Т. О. Степаненко. - К. : НУХТ, 2005. - 15 с. - Бібліогр.: с. 15

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дробот, Віра Іванівна (уклад.); Степаненко, Тетяна Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського