Пошуковий запит: (<.>U=Р123.8$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 263
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | MFI4884/1-3 Aeschbacher, Karin. Physiological characteristics of Bt176 corn in poultry, fate of recombinant DNA [Text] : diss. / K. Aeschbacher ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2003. - 145 p.: fig. - (ETH-Diss ; 15112) 3 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
|
2. | ІВ197173 Baethge, Angela. Die Bedeutung von Lactobacillus buchneri für die Bildung von Histamin in Käse [Text] : Diss. / A. Baethge ; Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Veterinärmedizin. - Gießen : [б.в.], 1999. - 129 S.: Abb. S.: 119-128Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Justus-Liebig-Universität Gießen. Fachbereich Veterinärmedizin
Видання зберігається у :
|
3. | MFI1962/1-2 Danuser, Jürg. Individuelle Zellzahl und Eutergesundhgeit [Text] : Abh. / J. Danuser ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1992. - 122 S.:Fig. - (Diss ETH ; 9812) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich
Видання зберігається у :
|
4. | MFI4025/1-2 Gianotti, Sabine Maria. Microbiology and biochemistry of the Enterobacteriaceae flora of the surface of typical Swiss cheeses [Text] : diss. / S. M. Gianotti ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1999. - 119 p.: fig. - (Diss ETH ; 13487) 2 mfisheРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
|
5. | FAO/8.T.334 Huss, H. H.. Assurance of seafood quality [Text] / H. H. Huss. - Rome : FAO, 1994. - x, 169 p. - (FAO Fisheries Technical Paper , ISSN 0429-9345 ; 334). - ISBN 92-5-103446-XРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
6. | ІВ194991 Kołożyn-Krajewska, Danuta. Studium zapewnienia jakości żywności w aspekcie bezpieczeństwa zdrowotnego na przykładzie wybranych produktów mięsnych [Text] / D. Kołożyn-Krajewska. - Warszawa : Rozwój SGGW, 1998. - 86 s.: fig. - Бібліогр.: s.78-86. - ISBN 83-87660-04-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
7. | WHO/685.14 Microbiological hazards in fresh leafy vegetables and herbs [Text] : meeting report. - Geneva : WHO ; Geneva : FAO, 2008. - xx, 138 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 14). - ISBN 978-92-4-156378-9 (WHO). - ISBN 978-92-5-106118-3 (FAO)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
8. | WHO/685.11 Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens [Text] : interpretative summary. - Geneva : WHO, 2009 ; Rome : FAO, 2009. - xv, 35 p. : figures. - (Microbiological risk assessment series, ISSN 1726-5274 ; 11). - ISBN 978-92-4-154735-2 (WHO). - ISBN 978-92-5-105878-7 (FAO)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
9. | WHO/685.12 Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens [Text] : technical report. - Geneva : WHO, 2009 ; Rome : FAO, 2009. - xxv, 132 p. : figures, tables. - (Microbiological risk assessment series, ISSN 1726-5274 ; 12). - ISBN 978-92-4-154736-9 (WHO). - ISBN 978-92-5-105879-4 (FAO)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
10. | WHO/916 Safe management of shellfish and harvest waters [Text] / Ed. G. Rees [et al]. - London : WHO ; IWA Publishing, 2010. - xii, 346 p. : figures, tables. - ISBN 9781843392255 . - ISBN 9789241563826 (WHO)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Rees, G. (ред.); Pond, K. (ред.); Kay, D. (ред.); Bartram, J. (ред.); Santo Domingo, J. (ред.)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
11. | ІВ216758 Sandgruber, Stefanie. The influence of fish oil supplementation on the odour composition of human milk [Text] = Der Einfluss von Fischöl-Supplementierung auf das Aroma von Muttermilch : diss. / Stefanie Sandgruber ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Friedrich-Alexander-Univ. Erlangen-Nürnberg. - Erlangen-Nürnberg : [s. n.], 2012. - IX, 130 p. : fig. - Бібліогр.: с. 116-129Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Friedrich-Alexander-Universität (Erlangen-Nürnberg). Naturwissenschaftlichen Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ІВ209616 Sandmeier, Barbara. Entwicklung einer hochsensitiven immunochemischen Nachweismethode für ZNS-Gewebe in Fleisch und Fleischerzeugnissen [Text] : Diss. / B. Sandmeier ; Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg. Die Naturwissenschaftliche Fakultäten. - [Erlangen] : [б.в.], 2005. - 173 S.: Abb., Tab. - Бібліогр.: S. 165-171Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Die Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg. Die Naturwissenschaftliche Fakultäten
Видання зберігається у :
|
13. | ІВ196906 Sawosz, Ewa. Wpływ diety wzbogaconej w wielonienasycone kwasy tłuszczowe oraz octan a-tokoferolu i askorbinian sodu na zawartość kwasów tłuszczowych w tkance mięśniowej u rosnących szczurów i świń [Text] / E. Sawosz. - Warszawa : [б.в.], S. a... - 127 s. - (Rozprawy naukowe i monografie / Szkoła glówna gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: S.: 106-125. - ISBN 83-7244-060-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Szkoła glówna gospodarstwa wiejskiego
Видання зберігається у :
|
14. | ІВ210994 Schütte, Larsen. Reduzierung des allergenen Potentials von Milchproteinen durch technologische Prozesse [Text] / L. Schütte. - Hamburg : [б.в.], 2007. - vi, 170 S.: Bild. - Бібліогр.: S.148-169Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
15. | FAO/150.197 Submission and evaluation of pesticide residues data for the estimation of maximum residue levels in food and feed [Text] / Joint FAO/WHO Meeting on Pesticide Residues. - 2nd ed. - Rome : FAO, 2009. - xi, 268 p. : tables. - (FAO Plant Production and Protection Paper , ISSN 0259-2517 ; 197). - ISBN 978-92-5-106436-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Joint FAO/WHO Meeting on Pesticide Residues
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
16. | ІС15374 Vatanparast, Raha. Entwicklung einer quantitativen Real-Time PCR Methode zur Bestimmung der Gesamtkeimzahl in Geflügelfleisch [Text] : Diss. / Raha Vatanparast ; Von der Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2016. - XVI, 223 Bl. : Abb., Tab. - Бібліогр.: арк. 173-189Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover (Hannover). Die Naturwissenschaftliche Fakultät
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | WHO/685.13 Viruses in food: scientfic advice to support risk management activities [Text] : meeting report. - Geneva : WHO ; Geneva : FAO, 2008. - xvi, 58 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 13). - ISBN 978-92-4-156377-2 (WHO). - ISBN 978-92-5-106117-6 (FAO)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
|
18. | ІВ214973 Vitalpilze [Text] : Naturheilkraft mit Tradition - neu entdeckt / Texte: Anneke Bosse. - Gersthofen : Gesellschaft für Vitalpilzkunde e. V., 2009. - 208 S. : Ill. - Бібліогр.: с. 200-207. - ISBN 978-3-00-028870-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Bosse, Anneke (texte.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | ІВ228051 Zakrzewska, Zofia. "Cukier krzepi" [Text] : propaganda konsumpcji cukru w Polsce w latach 1925 - 1932 / Zofia Zakrzewska. - Warszawa : Inst. pamięci narodowej, Komisja ścigania zbrodni przeciwko narodowi polskiemu, 2020. - 191 s. - Бібліогр.: с. 177-187. - ISBN 978-83-8098-961-0Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СО27386 Європейські вимоги до виробників молока та молочних продуктів [Текст] : довідник / авт.-упоряд. В. С. Тимошенко ; заг. ред. А. В. Абрамов [та ін.]. - Л. : ПП "НТЦ Леонорм-Стандарт", 2007. - 220 с. - (Серія "Європейський вибір України"). - ISBN 978-966-7961-90-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Абрамов, Артур Вікторович. (заг. ред.); Тимошенко, Валерій Сергійович (авт.-упоряд.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |