Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Реферативна база даних (22)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ВА706423
Чоні, Інна Володимирівна.
Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] : монографія / І. В. Чоні ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації ресторанного господарства. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 117 c.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 100-117. - ISBN 978-966-184-002-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Полтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації ресторанного господарства

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р127253
Альхабаш, Олена Анатоліївна.
Овочі та гарніри [Текст] / [Альхабаш Олена Анатоліївна]. - Харків : Аргумент принт : Віват, 2015. - 43 с. : кольор. іл. - (Швидко та економно). - 3500 прим. - ISBN 978-617-7246-01-4. - ISBN 978-617-7164-48-6 (серія)
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р127254
Альхабаш, Елена Анатольевна.
Овощи и гарниры [Текст] / [Альхабаш Елена Анатольевна]. - Харьков : Аргумент принт : Виват, 2015. - 43 с. : цв.ил. - (Быстро и экономно). - 4500 прим. - ISBN 978-617-7246-00-7. - ISBN 978-617-7164-48-6 (серия)
Авт. зазнач. у вих. відом.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА612306
Клюзов, Б. Н..
Оригинальные соусы [Текст] / Б. Н. Клюзов, А. Т. Васюкова. - Донецк : [б.и.], 2001. - 82 с. - ISBN 966-7745-10-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Васюкова, А. Т.

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА686070

Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 239с., [4 ]л. ил.: ил. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-293-9 (Украина, доп.тираж). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0011-6 (Россия)

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА680600

Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 240 с. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 966-343-046-X (серия). - ISBN 966-343-293-4

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВА698667

Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2008. - 239 с. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-293-9 (Украина)(доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0011-6 (Россия)(доп.тир.)

Рубрикатор НБУВ:
 Л981 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Цыганкова, Елена Евгеньевна (сост.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу

8.
ДС76688
Колесникова, Марина Борисовна.
Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л. - Библиогр.: л. 182-199

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС77383
Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 196 арк. - арк. 136-149

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. І. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА323638
Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА388531
Жмудь, Альона Вікторівна.
Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС131765
Жмудь, Альона Вікторівна.
Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Жмудь Альона Вікторівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 217 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-149.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :

13.
РА320502
Колеснікова, Марина Борисівна.
Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА429923
Лявинець, Георгій Михайлович.
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лявинець Георгій Михайлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 21 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 17-19

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ДС151195
Лявинець, Георгій Михайлович.
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лявинець Георгій Михайлович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 285 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 169-184.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ВС55151

Соусы, подливы, заправки [Текст] : [более 70 лучших рецептов, быстрых и легких в приготовлении] / [пер. с нем. А. Неделько]. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2013. - 126, [2] с. : цв. фот. - Пер. изд. : Saucen & Dips. - München, 2011. - 15000 прим. - ISBN 978-966-14-5219-9 (Украина). - ISBN 978-5-9910-2442-6 (Россия). - ISBN 978-3-89883-203-8 (нем.)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Неделько, Алексей (пер.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВА760212
Куприна, Илона.
Соусы, подливы, специи, приправы, заправки [Текст] : [сб. рецептов] / [Куприна Илона]. - Донецк : Мультипресс, 2012. - 287 с. - 4000 прим. - ISBN 978-966-519-256-5
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
Р121613
Санина, Ирина Леонидовна.
Соусы. Подливы. Приправы. Заправки [Текст] : лучшие рецепты / [Санина И. Л.]. - Х. : Аргумент Принт, 2013. - 43 с. : фот. цв. - (Приятного аппетита). - 5000 прим. - ISBN 978-617-594-396-0. - ISBN 978-617-570-459-2 (серия)
Авт. зазнач у вих. відом.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
РА441365
Применко, Владислав Геннадійович.
Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Применко Владислав Геннадійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 22 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА789294
   Малюк, Людмила Петрівна.
Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід [Текст] : монографія / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, А. А. Дубініна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 178 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 158-178. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-348-5

Рубрикатор НБУВ:
 Л913 
 Л914 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Балацька, Наталя Юріївна; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського