Пошуковий запит: (<.>U=Л990.2-5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | СТ1541 ДСТУ 3135.65:2003 Безпечність побутових та аналогічних електричних приладів. Додаткові вимоги до електричних конвекційних печей, пароварок та парових конвекційних печей для підприємств громадського харчування та торгівлі (IEC 60335-2-42:2000, MOD) [Текст] / розроб. О. Співаков [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 15 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Співаков, О (розроб.)
Видання зберігається у :
|
2. | РА449998 Костенко, Станіслав Миколайович. Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Костенко Станіслав Миколайович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 23 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА320527 Ляшенко, Богдан Віталійович. Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Б.В.Ляшенко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС76813 Ляшенко, Богдан Віталійович. Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних пристроїв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ляшенко Богдан Віталійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 298 арк. - арк.: 157-183Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА325290 Михайлов, Валерій Михайлович. Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Михайлов Валерій Михайлович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 34 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС79923 Михайлов, Валерій Михайлович. Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.М.Михайлов ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 371 арк.+ дод.: 252арк. - арк. 327-371 Дві кн. одиниціРубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ДС152400 Молчанова, Наталія Юріївна. Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Молчанова Наталія Юріївна ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі". - Донецьк, 2011. - 184 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 168-184.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: "Полтавський університет економіки і торгівлі", вищий навчальний заклад Укоопспілки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА387203 Молчанова, Наталія Юріївна. Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Молчанова Наталія Юріївна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2012. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | В354686/2 Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012. Ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / [О. І. Черевко та ін.]. - 2012. - 150 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 142-150. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-273-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, А. О.; Дьяков, О. Г.; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ5896/2-10 Обладнанння газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-10 : ДСТУ EN 203-2-10:2012. Спеціальні вимоги. Грилі з насипним шаром (EN 203-2-10:2007, IDT). - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 5 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ5896/2-7 Обладнанння газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-7 : ДСТУ EN 203-2-7:2012. Спеціальні вимоги. Жаровні та грилі з рожном (EN 203-2-7:2007, IDT). - Чинний від 2013-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 5 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ5896/2-1 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-1 : ДСТУ EN 203-2-1:2007. Спеціальні вимоги. Відкриті пальники і пальники під посуд з опуклим днищем (EN 203-2-1:2005, IDT). - Чинний від 2009-01-01. - К., 2011. - IV, 10 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ5896/2-3 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України). Ч. 2-3 : ДСТУ EN 203-2-3:2008. Спеціальні вимоги. Пристрої варильні (EN 203-2-3:2005, IDT). - Чинний від 2010-01-01. - К., 2011. - IV, 7 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | СТ5896/2-4 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2011 . - (Національний стандарт України). Ч. 2-4 : ДСТУ EN 203-2-4:2008. Спеціальні вимоги. Сковороди (EN 203-2-4:2005, IDT). - Чинний від 2010-01-01. - К., 2012. - IV, 6 с. : табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА388905 Петренко, Олена Володимирівна. Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Петренко Олена Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
|
16. | ДС131452 Петренко, Олена Володимирівна. Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Петренко Олена Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 333 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 176-191.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
|
17. | В354686/3 Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І. Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012. Ч. 3 : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / В. П. Плевако, С. М. Костенко, І. П. Педорич. - 2012. - 129 с. : рис. - Бібліогр.: с. 127-129. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-277-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Плевако, Володимир Павлович; Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Костенко, Станіслав Миколайович; Педорич, Ірина Петрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | В354686/1 Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : монографія : у 3 ч. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; за заг. ред. О. І.Черевка, В. М. Михайлова. - Х. : ХДУХТ, 2012. Ч. 1 : Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин / В. О. Потапов, О. В. Петренко. - 2012. - 138 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 127-138. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-276-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Потапов, Володимир Олексійович; Черевко, Олександр Іванович \ред.\; Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\; Петренко, Олена Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ2398/2-50 Прилади побутові та аналогічні електричні. Безпека [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України). Ч. 2-50 : ДСТУ IEC 60335-2-50:2015. Додаткові вимоги до комерційних електричних мармитів (IEC 60335-2-50:2008, IDT). - Чинний від 2017-07-01. - 2017. - V, 13 с. : рис. - Бібліогр.: с. 11.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ1989 ДСТУ EN 498:2004 Пристрої відкриті, що працюють на скрапленому газі; Пристрої для смаження поза приміщення. Технічні умови (EN 498:1997, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Полянський [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - V, 31 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Полянський, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |