Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л972<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | В358735/3 Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0. Ч. 3 : Техології виробництва кулінарних м'ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-168. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-18-7 (Ч. 3)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА447536 Гусарова, Олена Віталіївна. Інтенсифікація тепломасопереносу під час одержання чипсів з яблук [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Гусарова Олена Віталіївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2020. - 29 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА447044 Ковтун, Аліна Володимирівна. Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ковтун Аліна Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2020. - 21 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА365414 Шульга, Оксана Сергіївна. Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищенної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шульга Оксана Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ДС112360 Шульга, Оксана Сергіївна. Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Шульга Оксана Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 245 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 143-161.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|