Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС45508 Цыбульник, Лариса Владленовна. Товароведная оценка новых картофельных концентратов для массового профилактического питания [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.15 / Цыбульник Лариса Владленовна ; Киевский торгово-экономический ун-т. - К., 1994. - 187 л. - л.:128-147Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Киевский торгово-экономический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА292381 Сидор, Василь Михайлович. Удосконалення технології випарювання квасного і солодового сусла при виробництві їх концентратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Сидор Василь Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ВА573715 Касьянов, Геннадий Иванович. Технология консервов для детского питания [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по направлению "Технология продуктов питания" и спец. "Технология консервирования" / Г. И. Касьянов, А. Н. Самсонова. - М. : Колос, 1996. - 160 с.: ил. - ISBN 5-10-001512-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Самсонова, Анна Николаевна
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА293765 Стецюк, Галина Арсенівна. Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 27 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС52012 Стецюк, Галина Арсенівна. Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 189 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС52049 Сидор, Василий Михайлович. Усовершенствование технологии выпаривания квасного и солодового сусла при производстве их концентратов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Сидор Василий Михайлович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 164 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский гос. университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | СТ219 ДСТУ 3718-98 Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе, муси, пудинги, концентрати молочні: Загальні технічні умови [Текст]. - Введ. 1999.01.01.- Офіц. вид. - К. : Вид-во Держстандарту України, 1998. - Різн. паг. - (Державний стандарт України) Укр. та рос. мовами.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
|
8. | РА305118 Станевський, Олег Леонідович. Моделювання та удосконалення енерговикористовуючих процесів та апаратів харчоконцентратних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Станевський Олег Леонідович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС58967 Станевский, Олег Леонидович. Моделирование и совершенствование энергоиспользующих процессов и аппаратов пищеконцентратных производств [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Станевский Олег Леонидович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 235 л. - л. 217-230Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА311830 Заремба, Павло Олександрович. Удосконалювання комплексу обладнання для одержання бульйону в умовах м'ясопереробних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Заремба Павло Олександрович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2000. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА310473 Кобилінська, Олена Валеріївна. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ДС66582 Заремба, Павел Александрович. Совершенствование комплекса оборудования для получения бульона в условиях мясоперерабатывающих предприятий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Заремба Павел Александрович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2000. - 251 л. - л. 192-204Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ДС65375 Кобилінська, Олена Валеріївна. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 293 л. - л. 148-166Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА622326 Рудавська, Ганна Богданівна. Харчові концентрати [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2001. - 320 с. - (Серія "Товарознавство"). - ISBN 966-629-006-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тищенко, Євгенія Василівна; Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА624923 Калашников, Г. В.. Ресурсосберегающие технологии пищевых концентратов [Текст] / Г. В. Калашников, А. Н. Остриков. - Воронеж : Воронежский государственный университет, 2001. - 355 с.: рис. - Библиогр.: с. 329-334. - ISBN 5-9273-0093-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Остриков, А. Н
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | С10177/Т. 1 Харчові концентрати, прянощі та приправи. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001 . - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація."). - ISBN 966-7961-14-1 (повне зібрання). Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 299 с. - ISBN 966-7961-15-X (том 1)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтійович \ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | С10177/Т. 2 Харчові концентрати, прянощі та приправи. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001 . - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація."). - ISBN 966-7961-14-1 (повне зібрання). Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 281 с. - ISBN 966-7961-16-8 (том 2)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтійович \ред.\
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | Р91574 Степанова, Елена Николаевна. Экспертиза сухих завтраков [Текст] : лекция для студентов специальности 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" / Е. Н. Степанова ; Сибирский ун-т потребительской кооперации. - Новосибирск : [б.и.], 2001. - 32 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сибирский университет потребительской кооперации
Видання зберігається у :
|
19. | ДС71237 Голуб, Богдан Олексійович. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 169 арк. - арк.114-122Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА315258 Голуб, Богдан Олексійович. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 20 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |