Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (11)Реферативна база даних (86)
Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ДС45508
Цыбульник, Лариса Владленовна.
Товароведная оценка новых картофельных концентратов для массового профилактического питания [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.15 / Цыбульник Лариса Владленовна ; Киевский торгово-экономический ун-т. - К., 1994. - 187 л. - л.:128-147

Рубрикатор НБУВ:
 Л97 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Киевский торгово-экономический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
РА292381
Сидор, Василь Михайлович.
Удосконалення технології випарювання квасного і солодового сусла при виробництві їх концентратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Сидор Василь Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА573715
Касьянов, Геннадий Иванович.
Технология консервов для детского питания [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по направлению "Технология продуктов питания" и спец. "Технология консервирования" / Г. И. Касьянов, А. Н. Самсонова. - М. : Колос, 1996. - 160 с.: ил. - ISBN 5-10-001512-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самсонова, Анна Николаевна

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
РА293765
Стецюк, Галина Арсенівна.
Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 27 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС52012
Стецюк, Галина Арсенівна.
Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 189 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ДС52049
Сидор, Василий Михайлович.
Усовершенствование технологии выпаривания квасного и солодового сусла при производстве их концентратов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Сидор Василий Михайлович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 164 л.

Рубрикатор НБУВ:
 Л974 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
СТ219
ДСТУ 3718-98

Концентрати харчові. Солодкі страви. Желе, муси, пудинги, концентрати молочні: Загальні технічні умови [Текст]. - Введ. 1999.01.01.- Офіц. вид. - К. : Вид-во Держстандарту України, 1998. - Різн. паг. - (Державний стандарт України)
Укр. та рос. мовами.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :

8.
РА305118
Станевський, Олег Леонідович.
Моделювання та удосконалення енерговикористовуючих процесів та апаратів харчоконцентратних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Станевський Олег Леонідович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ДС58967
Станевский, Олег Леонидович.
Моделирование и совершенствование энергоиспользующих процессов и аппаратов пищеконцентратных производств [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Станевский Олег Леонидович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 235 л. - л. 217-230

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
РА311830
   Заремба, Павло Олександрович.
Удосконалювання комплексу обладнання для одержання бульйону в умовах м'ясопереробних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Заремба Павло Олександрович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2000. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА310473
Кобилінська, Олена Валеріївна.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС66582
Заремба, Павел Александрович.
Совершенствование комплекса оборудования для получения бульона в условиях мясоперерабатывающих предприятий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Заремба Павел Александрович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2000. - 251 л. - л. 192-204

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС65375
Кобилінська, Олена Валеріївна.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 293 л. - л. 148-166

Рубрикатор НБУВ:
 Л975 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА622326
Рудавська, Ганна Богданівна.
Харчові концентрати [Текст] : підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2001. - 320 с. - (Серія "Товарознавство"). - ISBN 966-629-006-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тищенко, Євгенія Василівна; Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
ВА624923
Калашников, Г. В..
Ресурсосберегающие технологии пищевых концентратов [Текст] / Г. В. Калашников, А. Н. Остриков. - Воронеж : Воронежский государственный университет, 2001. - 355 с.: рис. - Библиогр.: с. 329-334. - ISBN 5-9273-0093-6

Рубрикатор НБУВ:
 Л97 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Остриков, А. Н

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
С10177/Т. 1
Харчові концентрати, прянощі та приправи. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001 . - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація."). - ISBN 966-7961-14-1 (повне зібрання).
Т. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 299 с. - ISBN 966-7961-15-X (том 1)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтійович \ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
С10177/Т. 2
Харчові концентрати, прянощі та приправи. Нормативні документи [Текст] : довідник: У 2 т. / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001 . - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація."). - ISBN 966-7961-14-1 (повне зібрання).
Т. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 281 с. - ISBN 966-7961-16-8 (том 2)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Тимошенко, Валерій Сергійович \упоряд.\; Іванов, Володимир Леонтійович \ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
Р91574
Степанова, Елена Николаевна.
Экспертиза сухих завтраков [Текст] : лекция для студентов специальности 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" / Е. Н. Степанова ; Сибирский ун-т потребительской кооперации. - Новосибирск : [б.и.], 2001. - 32 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сибирский университет потребительской кооперации

Видання зберігається у :

19.
ДС71237
Голуб, Богдан Олексійович.
Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 169 арк. - арк.114-122

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
РА315258
Голуб, Богдан Олексійович.
Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 20 с.: рис.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського